Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

Digital Delivery Manager

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

DE UITDAGING:

Zie jij jezelf klanten enthousiasmeren over nieuwe IT-voorzieningen? Ben jij in staat om ze gedurende het hele traject van eerste afspraak tot implementatie te begeleiden? Kun jij functioneren als dé IT-vraagbaak voor onze klanten en medewerkers binnen onze organisatie? Dan zoeken we jou!

Voor het promoten en uitrollen van ons digitale softwareportfolio, TOMRA Connect, zijn we op zoek naar een Digital Delivery Manager. TOMRA Connect brengt het “Internet of Things” naar recycling. Door emballage-automaten te koppelen aan online software ontstaat er geheel nieuwe functionaliteit op het vlak van beheer en statistieken. Maar niet alleen achter de schermen biedt de software toegevoegde waarde. Retailers kunnen op hun beurt de consument verrassen met nieuwe interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de automaat.

In de rol van Digital Delivery Manager richt je je voornamelijk op contacten zoeken en onderhouden binnen de interne en externe organisatie. Je zoekt de juiste contactpersonen voor de verschillende digitale producten, beheert de klantrelaties en bent betrokken van ontwerp- en adviesfase tot de uiteindelijke implementatiefase van TOMRA Connect-producten. Je beheerst de technieken van een professioneel (verkoop)gesprek en bent in staat om de juiste vragen te stellen om de klantorganisatie en -behoeften te doorgronden. Jij speelt hierop in met een op maat gemaakt advies en bijpassende onderdelen van het Connect-portfolio. Daarvoor is het uiteraard ook van belang dat je over de juiste IT-kennis beschikt. Je zit kort op de bal en hebt de beschikking over een team van IT-professionals.

JIJ:

– Bent in staat om je eigen afspraken te genereren en op te volgen.
– Bent nieuwsgierig naar onze producten en hoe deze aansluiten op klantbehoeften.
– Bent geïnteresseerd in anderen en bouwt graag aan hechte relaties.
– Hebt kennis van IT en weet complexe materie makkelijk uit te leggen.
– Hebt HBO werk- en denkniveau en het liefst enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
– Hebt affiniteit met Retail (food/non food).
– Spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.­

WIJ:

– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijkwaardig is.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes zeker niet over.
– Bieden uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.

INTERESSE GEWEKT?

Ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?

Scroll To Top