Accountmanager | Midden-Noord Nederland

Aangenaam! Wij zijn TOMRA, een beursgenoteerde en van oorsprong Noorse onderneming. We zijn marktleider op het gebied van emballage-automaten: de machines waar jij je lege drankverpakkingen inlevert in ruil voor statiegeld. Onze missie is het vernieuwen van de manier waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken wij samen met onze klanten aan een duurzame, circulaire samenleving.

100 werknemers in Nederland
Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
4.600 werknemers wereldwijd

Ons kantoor in Apeldoorn levert niet alleen emballage-oplossingen aan de Nederlandse markt. We vervullen bovendien de functie van regio hoofdkantoor. Wij zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Aangezien er internationaal steeds meer maatregelen worden genomen om plastic afval in het milieu tegen te gaan, hebben wij een forse groeipotentie.

Wat TOMRA onderscheidt van veel andere multinationals, is dat wij de sfeer en mindset van een familiebedrijf hebben behouden. De meest gehoorde uitspraak van nieuwe collega’s is: “Bij TOMRA ben ik in een warm bad terechtgekomen. Er is een fijne sfeer, sterke onderlinge samenwerking en een passie voor producten”. Kom jij de sfeer bij ons proeven en wellicht ons team versterken?

Vacature

 

 

De uitdaging:

Voor de regio Noord-Nederland (boven de A12) zijn wij op zoek naar een Accountmanager. Samen met je collega – die verantwoordelijk is voor Zuid-Nederland – bedienen jullie het Nederlandse retail landschap. Je belangrijkste taak is om een optimale emballage-installatie te adviseren met als centraal uitgangspunt een tevreden klant. Je beheert de individuele klantrelaties en bent volledig verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject. Onze emballage-automaten zijn te koppelen aan online software om retailers van informatie te voorzien en aanvullende interactieve mogelijkheden te bieden. Het is daarom een pré als je affiniteit hebt met software en IT.


Jij:

  • bent in staat je eigen afspraken te genereren en op te volgen.
  • hebt kennis van de supermarktbranche.
  • hebt affiniteit met techniek en IT.
  • hebt HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring als accountmanager.
  • bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving Apeldoorn/Zwolle/Harderwijk/Amersfoort
  • kennis van Autocad is een pré.


Wij:

  • zijn een informele organisatie met een ontspannen sfeer, waar wij fijn samenwerken en waar je jezelf kunt zijn.
  • stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
  • slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen zeker niet over.
  • bieden uitzicht op vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.

 

Ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Dit zeggen collega's

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

Jeffrey van Essen
Field Service Engineer
Romy communicatie

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

Romy te Kloese
VP Marketing & Communication
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

Francisco Perez
Supervisor Technology

Meer weten over wat we doen?