Accountmanager Orwak regio Zuidwest-Nederland

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

DE UITDAGING:

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Accountmanager Orwak voor regio Zuidwest-Nederland. Ben je commercieel ingesteld, denk je graag mee met klanten én wil je meewerken aan een duurzame samenleving? Dan is deze vacature iets voor jou. Bij TOMRA leveren we naast emballage-automaten ook Orwak afval- en balenpersen. Deze oranje krachtpatsers veranderen volumineus verpakkingsmateriaal en afval in een handomdraai in compacte balen. Een aanwinst voor ieder bedrijf om afval eenvoudig te verzamelen, sorteren en te recyclen. In deze functie werk je nauw samen met de huidige Orwak countrymanager, maar ben je zelf verantwoordelijk voor het genereren van afspraken en het onderhouden van klantrelaties. Als Accountmanager ben je het visitekaartje van ons bedrijf. We zijn daarom op zoek naar iemand met de volgende kenmerken:

– Zelfstarter: je bent in staat om zelfstandig afspraken te genereren en op te volgen
– Doorzetter: je hebt de overtuigingskracht om potentiële klanten te enthousiasmeren en hechte relaties op te bouwen
– Verkoper: je hebt een aantal jaar ervaring in een commerciële functie in een groeimarkt en bij voorkeur heb je een commerciële opleiding gevolgd
– Kenner: ervaring in de afval-/recyclingbranche is een pré

JIJ:

– Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
– Bent proactief en zit vol goede ideeën
– Spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
– Hebt affiniteit met techniek
– Bent stressbestendig en flexibel
– Woont bij voorkeur in de regio Zuidwest-Nederland

WIJ:

– Bieden een fulltime werkweek van 38 uur en uitzicht op vast dienstverband
– Bieden een marktconform salaris met een auto van de zaak, laptop en smartphone en andere leuke extra’s
– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn, waar scholing gestimuleerd wordt en we je graag verder zien ontwikkelen
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch
– Slaan personeelsuitjes niet over

Ben jij commercieel, denk je mee met klanten en geeft verkopen jou een kick? Dan hebben wij wellicht onze nieuwe collega gevonden en maken we graag kennis met je.
Je kunt je interesse tonen door je CV en motivatie te sturen via knop onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?