ORWAK 3110 BALENPERS

De Orwak 3110 is de juiste oplossing voor lagere volumes verpakkingsafval. De beperkte hoogte gecombineerd met het kleine vloeroppervlak zorgt ervoor dat de balenpers overal geplaatst kan worden. Deze kleine maar effectieve pers heeft een geruisloze werking en realiseert een volumereductie tot 7:1.

KLEIN VLOEROPPERVLAK

De beperkte hoogte in combinatie met het kleine vloeroppervlak zorgt ervoor dat de Orwak 3110 overal geplaatst kan worden.

AUTOSTART & MATERIAALKEUZE

Door de automatische startfunctie compacteert de pers het materiaal direct wanneer de deur gesloten wordt. De keuzeschakelaar maakt het mogelijk om te kiezen voor de compactie van karton of plastic.

Orwak Compact 3110 balenpers

GERUISLOZE WERKING

Als gevolg van geavanceerde hydrauliek produceert de pers weinig geluid. Dit houdt de werkomgeving aangenaam voor medewerkers en eventueel zelfs voor klanten.

INCLUSIEF STEEKWAGEN

De Orwak 3110 wordt geleverd met een steekwagen om intern transport van de balen te vergemakkelijken.

Orwak Compact 3110 geïnstalleerd

MEER TIJD EN RUIMTE

Met een balenpers kunnen medewerkers het afval snel en bij de bron verwerken. Gecompacteerd materiaal neemt bovendien minder ruimte in dan stapels los afval en dankzij het geringe vloeroppervlak dat de pers inneemt, blijft er meer ruimte over.

Karton Orwak

KOSTENBESPARING

De Orwak 3110 zorgt niet alleen voor verlaging van de afval- en transportkosten, maar genereert ook een nieuwe bron van inkomsten. Karton, papier, plastic en metalen leveren direct geld op, als deze gecompacteerd aan de recycler worden aangeboden.

Orwak blaadjes

MILIEUWINST

Gecompacteerd verpakkingsafval kan goed gerecycled worden en er is minder transport nodig om het af te voeren, waardoor de benodigde CO2-uitstoot daalt. Om die reden zijn de Orwak afval- en balenpersen een aanvulling op het MVO-beleid van iedere organisatie.

GESCHIKTE MATERIAALSOORTEN

Papier

Karton
Snippers
Papieren zakken

Plastic

Krimpfolie
Plastic zakken
Plastic bindmateriaal

Metalen

Staalband

 

MEER WETEN OVER DE ORWAK 3110?