Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

ORWAK 3210 BALENPERS

De Orwak 3210 is uw partner voor een efficiënte verwerking van gemiddelde volumes karton en plastic. De pers is uitzonderlijk snel en compacteert afvalmateriaal in slechts 13 seconden. De balenpers is realiseert een volumereductie tot 10:1.

KLEIN VLOEROPPERVLAK

De Orwak 3210 is een compacte pers die minder dan één vierkante meter aan vloeroppervlak inneemt.

SCHAKELAAR MATERIAALKEUZE

Met de keuzeschakelaar is het mogelijk de persdruk aan te passen naar het type ingeworpen afval. Zo is het gemakkelijk om te kiezen voor karton of plastic.

Orwak Compact 3210 balenpers

GERUISLOZE WERKING

Als gevolg van geavanceerde hydrauliek produceert de pers weinig geluid. Dit houdt de werkomgeving aangenaam voor medewerkers en eventueel zelfs voor klanten.

RAZENDSNEL COMPACTEREN

De Orwak 3210 is snel en compacteert het ingeworpen verpakkingsmateriaal in slechts 13 seconden.

Orwak Compact 3110 geïnstalleerd

MEER TIJD EN RUIMTE

Met een balenpers kunnen medewerkers het afval snel en bij de bron verwerken. Gecompacteerd materiaal neemt bovendien minder ruimte in dan stapels los afval en dankzij het geringe vloeroppervlak dat de pers inneemt, blijft er meer ruimte over.

Karton Orwak

KOSTENBESPARING

De Orwak 3210 zorgt niet alleen voor verlaging van de afval- en transportkosten, maar genereert ook een nieuwe bron van inkomsten. Karton, papier, plastic en metalen leveren direct geld op, als deze gecompacteerd aan de recycler worden aangeboden.

Orwak blaadjes

MILIEUWINST

Gecompacteerd verpakkingsafval kan goed gerecycled worden en er is minder transport nodig om het af te voeren, waardoor de benodigde CO2-uitstoot daalt. Om die reden zijn de Orwak afval- en balenpersen een aanvulling op het MVO-beleid van iedere organisatie.

GESCHIKTE MATERIAALSOORTEN

Papier

Karton
Snippers
Papieren zakken

Plastic

Krimpfolie
Plastic zakken
Plastic bindmateriaal

Metalen

Staalband

 

MEER WETEN OVER DE ORWAK 3210?