ORWAK 3320 BALENPERS

De Orwak 3320 balenpers heeft de meest geringe installatiehoogte en produceert goed hanteerbare balen. De pers heeft een cyclustijd van slechts 26 seconden. U kunt meer verpakkingsmateriaal verwerken en dit tegen een lager energieverbruik dan bij traditionele balenpersen.

EXTRA LAAG ONTWERP

De installatiehoogte is gelijk aan de transporthoogte. Het extra lage ontwerp is perfect voor ruimtes waarbij de plafondhoogte beperkt is.

INNOVATIEVE HYDRAULIEK

Het hydraulische concept is gebaseerd op de omgekeerde techniek van het omlaag trekken van de persplaat in plaats van het omlaag drukken. Dit zorgt voor een bijzonder krachtige samenpersing.

Orwak 3320 balenpers

RAZENDSNELLE WERKING

De pers zorgt voor meer doorvoer tegen een lager energieverbruik. De Orwak 3320 heeft een cyclustijd van 26 seconden en start zodra de deur gesloten wordt.

INTELLIGENTE FUNCTIES

Systeemmonitoring, communicatie-opties en prestatieniveau D voor persoonlijke veiligheid. De Orwak 3320 heeft daarnaast een stille werking, gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, materiaalkeuzeschakelaar en baalindicator.

Orwak Compact 3110 geïnstalleerd

MEER TIJD EN RUIMTE

Met een balenpers kunnen medewerkers het afval snel en bij de bron verwerken. Gecompacteerd materiaal neemt bovendien minder ruimte in dan stapels los afval en dankzij het geringe vloeroppervlak dat de pers inneemt, blijft er meer ruimte over.

Karton Orwak

KOSTENBESPARING

De Orwak 3320 zorgt niet alleen voor verlaging van de afval- en transportkosten, maar genereert ook een nieuwe bron van inkomsten. Karton, papier, plastic en metalen leveren direct geld op, als deze gecompacteerd aan de recycler worden aangeboden.

Orwak blaadjes

MILIEUWINST

Gecompacteerd verpakkingsafval kan goed gerecycled worden en er is minder transport nodig om het af te voeren, waardoor de benodigde CO2-uitstoot daalt. Om die reden zijn de Orwak afval- en balenpersen een aanvulling op het MVO-beleid van iedere organisatie.

GESCHIKTE MATERIAALSOORTEN

Papier

Karton
Snippers
Papieren zakken

Plastic

Krimpfolie
Plastic zakken
Plastic bindmateriaal

MEER WETEN OVER DE ORWAK 3320?