AutoCAD tekenaar (tijdelijke functie)

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

DE UITDAGING:
Door de aankomende statiegelduitbreiding op kleine PET-flesjes is er sprake van grote drukte binnen onze organisatie. Wij zoeken daarom een paar technische tekenhanden voor een tijdelijke periode van minimaal 4 tot 6 maanden. Als AutoCAD tekenaar borduur je verder op het werk van onze accountmanagers, door technische tekeningen op te stellen voor onze klanten naar aanleiding van offertes. Met jouw ruimtelijk inzicht zorg je ervoor dat alle gewenste installaties passen in de beschikbare ruimte. Samen met je team, Sales Binnendienst, zorg je ervoor dat het verkoop- en installatieproces zo soepel mogelijk verloopt. We zoeken iemand die over de volgende kenmerken beschikt:

 

JIJ:
– Werkt zelfstandig, maar zoekt graag de samenwerking op: je werkt samen met directe collega’s aan gezamenlijke doelen, maar hebt voornamelijk je eigen werkzaamheden.
– Bent gestructureerd: je houdt het overzicht, werkt nauwkeurig en volgens planning.
– Beschikt over ruimtelijk inzicht en bent creatief in het bedenken van oplossingen.
– Hebt ervaring in het vak: je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
– Bent een doorzetter: je weet van aanpakken, houdt je aan afspraken en verliest prioriteiten niet uit het oog.
– Bent minimaal 20 uur per week beschikbaar. Graag bespreken we samen jouw gewenst aantal uren (max. 38 uur).

 

WIJ:
– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijk is.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met allerlei leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen zeker niet over.

 

INTERESSE GEWEKT?
Ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Romy communicatie

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

ROMY TE KLOESE
VP Marketing & Communication

INTERESSE GEWEKT?