Business Developer/Consultant/Pionier

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

TOMRA is 50 jaar geleden begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van emballage-automaten voor de inname van gebruikte drankverpakkingen. Inmiddels is de TOMRA Groep beursgenoteerd, marktleider en actief in ongeveer 60 landen. Wij beschikken over een breed assortiment oplossingen voor het herkennen, sorteren, verzamelen en verwerken van drankverpakkingen. Elk jaar opnieuw helpt TOMRA tientallen miljarden wegwerpverpakkingen te recyclen en de CO2-emissies aanzienlijk te reduceren.

DE UITDAGING:
Wij zoeken een collega die gedreven is om onze organisatie verder te laten groeien in nieuwe markten met als focus Zuid-West Europa. Jij doet dit samen met ondersteuning van je collega’s vanuit het regionale hoofdkantoor in Apeldoorn.

JIJ:
– Legt proactief contact met alle stakeholders die betrokken zijn bij het invoeren van statiegeld en je vervult hierbij de rol van adviseur/consultant. Denk hierbij onder meer aan retail, ministeries, NGO’s en de recyclingindustrie.
– Vindt regelmatig reizen geen probleem.
– Hebt een groot aanpassingsvermogen en commercieel inzicht, bent zelfstandig, initiatiefrijk en je focust op resultaat.
– Geeft op vlotte en aanstekelijke wijze presentaties.

WIJ:
– Zijn een informele en professionele beursgenoteerde organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Houden van het milieu gecombineerd met een gezonde bedrijfsvoering.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Vullen het salaris aan met allerlei leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen zeker niet over.

INTERESSE GEWEKT?
Ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je.

Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina.

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Romy communicatie

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

ROMY TE KLOESE
VP Marketing & Communication

INTERESSE GEWEKT?