Digital Service Specialist gezocht

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

Wil jij het automatenpark van onze klanten online monitoren, data analyseren en op basis van deze informatie actiegericht te werk gaan om onze klanten van dienst te zijn? Lees dan vooral verder!

DE UITDAGING:

Binnen ons Customer Service Center (opererend voor de regio West- en Zuid-Europa) ben je verantwoordelijk voor het online beheren van het automatenpark van onze klanten. Het doel van deze functie is om het automatenpark doorlopend te monitoren, op zoek te gaan naar bijzonderheden, data te analyseren en op basis hiervan adequaat en actiegericht te handelen. Wij zoeken naar die alerte collegadie altijd op zoek is naar mogelijkheden om preventief in plaats van reactief te handelen, om zo onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het praktische beheer van alle diensten uit ons digitale softwareportfolio TOMRA Connect. Hierbij kun je denken aan het verzorgen van geautomatiseerde rapportages aan de klant en het inrichten en online laden van de gewenste donatie- en promotieprogramma’s via het beeldscherm van de automaat. Je moet beschikken over een flinke dosis doorzettingsvermogen om zaken voor elkaar te krijgen en op te volgen. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, omdat je veel contact zult hebben met klanten, partners en collega’s.


JIJ:

– Bent gek op IT en techniek en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
– Beschikt minimaal over een MBO ICT niveau 4 diploma. Heb je aanvullende cursussen of specialisaties? Dan heb je een streepje voor.
– Hebt enige ervaring in een soortgelijke functie of als Systeembeheerder, System Engineer, IT specialist, Product (digital) Specialist of Support Engineer.
– Hebt ervaring met het inrichten en/of optimaliseren van online monitoringsystemen.
– Hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.
– Bent betrokken bij het milieu en draagt hier graag je steentje aan bij.
– Werkt hard, maar vindt het net zo belangrijk om het leuk te hebben op je werk.
– Bent 38 uur per week beschikbaar en woont in de buurt van Apeldoorn.


WIJ:

– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijkwaardig is.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes zeker niet over.
– Bieden uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.


INTERESSE GEWEKT?

Wil jij dat automatenpark onder jouw vingers hebben en ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?