Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

H-10 / H-11: VRIJSTAAND EN INTERACTIEF

Met hun eenvoudige ontwerp zijn de vrijstaande H-10 en H-11 emballage-automaten de juiste keuze voor retailers en andere partijen die een efficiënte oplossing zoeken voor de terugname van beperkte volumes aan drankverpakkingen. De automaten zijn geschikt voor de inname van PET-flessen en blikjes. De H-11 is daarnaast uitgerust met een SoftDrop™-container voor hervulbaar glas.

VRIJSTAAND MET INTERNE OPSLAG

De automaten zijn vrijstaand en bieden een geïntegreerde sortering en opslag van ingenomen verpakkingen in twee compartimenten.

GLAZEN FLESSEN OPTIONEEL

Zowel de H-10 als de H-11 zijn geschikt voor de inname van PET-flessen en blikjes. De H-11 is additioneel uitgerust met een zogeheten SoftDrop™-container zodat ook glazen flessen veilig ingeleverd en opgeslagen kunnen worden.

H11 voorzicht aap

LEVERBAAR IN EIGEN HUISSTIJL

De H-10 en H-11 automaten zijn leverbaar in iedere gewenste kleur of zelfs met een custom print door deze te 'wrappen' (geheel te beplakken).

KOPPELING MET TOMRA CONNECT

Door deze online software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van service, promotie, beheer en statistieken. Verras ook de klant met de interactieve mogelijkheden via het grote beeldscherm.

H11 vooraanzicht grijs

DUURZAAM & ROBUUST

De H-10 en H-11 automaten zijn ideaal voor zowel indoor als beschutte outdooropstellingen. Met de versterkte en duurzame stalen deuren kunnen we spreken van een robuust ontwerp.

H-11 scherm

TE PERSONALISEREN

De automaten zijn aan te passen aan de eigen huisstijl. De mogelijkheden bestaan uit een custom wrapping (beplakking) van de automaat en het vertonen van uitingen op het display.

H-11 SoftDrop

OPTIONELE SOFTDROP™

De SoftDrop™ in de H-11 zorgt voor een zachte landing van hervulbare glazen flessen. Zo kunnen ze in zijn geheel worden opgeslagen in de automaat en zijn ze klaar voor hergebruik.

MEER WETEN OVER DE H-10 & H-11?

Scroll To Top