H-10 / H-11: VRIJSTAAND EN INTERACTIEF

De H-10 en H-11 zijn vrijstaande emballage-automaten met interne opslag voor ongecompacteerde drankverpakkingen. Deze automaten zijn de juiste keuze voor locaties die een compacte oplossing zoeken voor een beperkte retourstroom.

INNAME & COMPACTIE

De H-10 en H-11 voorzien standaard in een moeiteloze inname en sortering van PET-flessen en blikjes. De automaten bereiken een innamesnelheid tot 15 verpakkingen per minuut.

GLAS OPTIONEEL

De H-11 is additioneel uitgerust met een geïntegreerde SoftDrop™-container zodat ook glazen flessen veilig ingeleverd en opgeslagen kunnen worden.

H-10 en H-11 grijs
Vloeroppervlak van slechts 0,76m²

CONFIGURATIE

De H-10 en H-11 sorteren drankverpakkingen in twee compartimenten. De automaten zijn daarnaast uitgerust met een groot touch display voor promotionele activiteiten.

KOPPELING MET TOMRA CONNECT

Koppel de H-10 en H-11 met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

H11 vooraanzicht grijs

EENVOUDIG PLAATSEN

De H-10 en H-11 automaten zijn geschikt voor zowel binnen- als beschutte buiten- opstellingen. Ze zijn ‘Plug & Play’ doordat ze worden gevoed door een normaal stopcontact van 230 Volt.

H-11 scherm

TE PERSONALISEREN

De automaten zijn aan te passen aan de eigen huisstijl. De mogelijkheden bestaan uit een custom wrapping van de automaat en het vertonen van uitingen op het display.

H-11 SoftDrop

GLAS MOGELIJK

De SoftDrop™ in de H-11 zorgt voor een zachte landing van hervulbare glazen flessen. Zo kunnen ze in zijn geheel worden opgeslagen in de automaat en zijn ze klaar voor hergebruik.

MEER WETEN OVER DE H-10 & H-11?