Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

T-63: OPSLAG EN COMPACTIE

De T-63 is een compacteer- en opslagsysteem voor grote en kleine PET-flessen, blikjes of glas. Voor de ingenomen drankverpakkingen zonder statiegeld is het mogelijk om een incentive, zoals een kortingsbon, aan te bieden.

OPSLAG EN COMPACTIE

De T-63 is een vrijstaande* emballage-automaat met geïntegreerde sortering, opslag en compactie van ingenomen verpakkingen.
*Inbouw van T-63 Dual mogelijk

GEMIDDELD TOT HOGE OPSLAG

De hoge opslagcapaciteit maakt het mogelijk om een gemiddeld tot hoog volume aan verpakkingen in te nemen zonder dat dit resulteert in een arbeidsintensief proces.

T-63 Single en Dual

GRAFISCHE INTERFACE

De T-63 beschikt over een klein beeldscherm voor gebruiksinstructies en optioneel om aandacht te vragen voor een ingesteld donatieprogramma of een promotiecampagne.*
*Beperkte mogelijkheden

KOPPELING MET TOMRA CONNECT

Door deze online software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van service, beheer en statistieken. Verras ook de klant met de interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de T-63*. 
*Beperkte mogelijkheden

Flesjes inleveren bij de T-63 emballage-automaat

STIMULEER RECYCLING

De T-63 is ideaal voor locaties waar men waarde hecht aan het stimuleren van recycling. Het is mogelijk om een incentive aan te bieden voor het inleveren van drankverpakkingen. Denk aan kortingen, waardepunten of een donatieprogramma.

Flesje inleveren bij de T-63 emballage-automaat

BELONEN WERKT

Het aanbieden van een beloning is de bewezen methode om tot 98% van de lege drankverpakkingen retour te nemen. De T-63 emballage-automaat kan daardoor een waardevolle klantenbinder vormen en geeft een boost aan ieder MVO-programma.

Bak wisselen bij de T-63 emballage-automaat

EENVOUDIG GEBRUIK

De T-63 is eenvoudig te plaatsen, te gebruiken en te onderhouden. De bakken met gecompacteerd materiaal zijn eenvoudig te legen aan de voorzijde van de automaat. Het is indien gewenst ook mogelijk om juist aan de achterzijde te legen.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

TOMRA’s emballage-automaten zijn uitgerust met gepatenteerde herkenningstechnologieën. De T-63 beschikt over Sure Return™-verpakkingsherkenning. Het is een garantie voor de correcte uitbetaling van statiegeld, de beste bescherming tegen fraude en een snel innameproces voor de klant.

TOMRA Sure Return Technology logo

TOMRA Sure Return Technology™

Het TOMRA Sure Return™-systeem herkent verpakkingen op vorm en optioneel barcode, vergelijkt ze met de database en monitort ze van begin tot eind. Het systeem biedt een accurate herkenning en bescherming tegen frauduleuze innamepogingen.