Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

T-820: SOLIDE PRESTATIES

De T-820 biedt een snelle en betrouwbare emballage-oplossing. De automaat is voortgebouwd op TOMRA’s gepatenteerde herkenningstechnologieën om een hoog niveau van precisie en veiligheid te garanderen. De Touch-versie is voorzien van een interactief touch display.

BETROUWBAAR INNAMEPROCES

Uitgerust met gepatenteerde TOMRA-technologie voor een efficiënt en accuraat innameproces en een uitstekende bescherming tegen fraude.

SNELLE WERKING

Intuïtieve werking voor medewerkers en personeel. Een snelle acceptatie van flessen en kratten is gegarandeerd.

T-820 Touch emballage-automaat

TOUCH DISPLAY OPTIONEEL

De automaat is optioneel uit te rusten met een touch display voor intuïtieve gebruiksinstructies, donatieprogramma's en promoties.

 

KOPPELING MET TOMRA CONNECT

Door deze online software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van service, beheer en statistieken. Verras ook de klant met de interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de T-820.

Fles inleveren bij de T-820 emballage-automaat

SNEL EN ACCURAAT

De T-820 is een snelle en efficiënte emballage-oplossing. De automaat is voortgebouwd op jarenlange ervaring en bewezen technologie. Een betrouwbare automaat en een uitstekende bescherming tegen fraude is gegarandeerd.

Krat inleveren bij T-820 emballage-automaat

KLANTBEGELEIDING

Via intuïtieve instructies op het beeldscherm wordt de klant door het innameproces geleid. Wanneer er statiegeldloze bierflesjes in een krat zitten, wordt op het scherm precies getoond welke verwijderd dienen te worden. Wel zo efficiënt.

Touch screen T-820 emballage-automaat

TOUCH-VERSIE

De T-820 Touch beschikt over een groot en helder touch display voor gebruiksinstructies, donatiedoelen en promoties. Wanneer de automaat verbonden is met TOMRA Connect is de content op het scherm eenvoudig op afstand te beheren.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

TOMRA’s emballage-automaten zijn uitgerust met gepatenteerde herkenningstechnologieën. De T-820 beschikt over True Vision™-krattenherkenning en Sure Return™-verpakkingsherkenning. Het is een garantie voor de correcte uitbetaling van statiegeld, de beste bescherming tegen fraude en een snel innameproces voor de klant.

TOMRA Sure Return Technology logo

TOMRA Sure Return Technology™

Het TOMRA Sure Return™-systeem herkent verpakkingen op vorm en optioneel barcode, vergelijkt ze met de database en monitort ze van begin tot eind. Het systeem biedt een accurate herkenning en bescherming tegen frauduleuze innamepogingen.

TOMRA True Vision logo

TOMRA True Vision Technology™

Deze technologie meet en registreert kratten en bierflesjes in de krat op unieke eigenschappen, zonder dat de innamesnelheid in het geding komt. Op deze wijze wordt bijvoorbeeld een onterechte acceptatie en uitbetaling van statiegeldloze bierflesjes voorkomen.

MEER WETEN OVER DE T-820?