BULK COLLECTION

De Bulk Collection telt, sorteert en compacteert drankverpakkingen zoals PET-flessen, blik en glas. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en de lucht eruit te persen. De Bulk Collection is bedoeld voor hoge volumes waardoor het een geschikte oplossing is voor onder andere distributiecentra.

Bulk Collection

Big bags met drankverpakkingen zijn te legen in de 'Singulator', een roterende schijf. Deze zorgt voor het oplijnen van de verpakkingen zodat ze door de herkenningseenheid worden geleid. Hierna volgt het sorteren en indien gewenst compacteren.

Kicker

VLOEIEND

De sortering in de Bulk Collection werkt door middel van lucht of een zogeheten kicker. PET-flessen en blik worden door korte luchtstoten gesorteerd. Glas wordt door middel van een kicker in de juiste container geleid.

EasyPac_bottle_small

RAZENDSNEL

De Bulk Collection kan tot 6.000 drankverpakkingen per uur innemen, sorteren en indien gewenst compacteren. Het is mogelijk om tot 16 sorteerbestemmingen te installeren.

T-9 OneRing

UNIEKE HERKENNING

Dankzij TOMRA Flow Technology™ herkent de Bulk Collection ingedeukte drankverpakkingen moeiteloos en zonder stops. De Bulk Collection biedt het hoogste niveau van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

MEER WETEN OVER DE BULK COLLECTION?