Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

COMBITRANSPORTEUR: TRANSPORT KRATTEN

De combitransporteur biedt de juiste oplossing voor winkels die extra opslagcapaciteit voor lege kratten willen, maar weinig ruimte tot hun beschikking hebben. De combitransporteur bestaat uit twee volledig geautomatiseerde transportbanden die ervoor zoren dat de kratten een bocht kunnen maken. Direct naast de huidige rollenbaan wordt nog een rollenbaan aangelegd. Hierdoor ontstaat twee keer zoveel opslagruimte onder de flessentafel zonder dat er waardevolle ruimte wordt ingeleverd.

Tomra - Credits Sven Scholten-25

TIJDSBESPAREND

Doordat er meer kratten op de rollenbaan passen hoeft deze minder vaak geleegd te worden. De verwerking van emballage kost zo minder tijd dan voorheen, waardoor er meer tijd overblijft voor de kerntaken.

Combitransporteur

MEER OPSLAGRUIMTE

Door de twee transportbanden van de combitransporteur is het mogelijk een directe hoek te maken naast de bestaande rollenbaan, wat zorgt voor extra opslagruimte onder de tafel.

_DSC8805-bewerkt

ENERGIEZUINIG

Door de ingebouwde sensor beginnen de transportbanden pas te draaien wanneer er een krat langs de sensor komt. De banden stoppen automatisch wanneer de krat gepasseerd is.

MEER WETEN OVER DE COMBITRANSPORTEUR?

Scroll To Top