Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

FLESSENLIFT: OPSLAG FLESSEN

Een flessenlift sorteert ingenomen PET-flessen en laat deze automatisch in een big bag belanden. Dit bespaart ruimte op de flessentafel en voorkomt het omvallen van lege flessen. De automaat telt de ingenomen flessen, waardoor altijd het juiste aantal in de big bag belandt. Optioneel is er een volmelder te plaatsen die een melding geeft zodra de big bag vervangen dient te worden.

Flessenlift opening

GEPLAND SORTEREN

Medewerkers worden minder in hun werk gestoord doordat storingen als gevolg van omgevallen PET-flessen worden voorkomen. Bovendien kunnen zij sorteerwerk gepland uitvoeren.

T-8 in gebruik

VLEKKELOOS INNEMEN

Klanten ervaren een vlekkeloos innameproces en een vermindere wachttijd voor de emballage-automaat. Dit omdat storingen door omgevallen PET-flessen worden voorkomen.

Backroom AH Maastricht

BESPARING OP UREN

De winkel ervaart een verhoogde klant- en medewerkerstevredenheid en een verhoogde arbeidsproductiviteit. Door het gebruik van de flessenlift wordt er bespaard op arbeidsuren.

ARBEIDSBESPARING

Onderzoeksbureau Jurjen de Vries deed onderzoek naar de flessenlift en concludeerde dat de inzet van een flessenlift leidt tot een besparing op arbeidsuren van gemiddeld:

%

BEPERKTE RUIMTE?
OPVOERBAND OP MAAT

Beperkte ruimte, maar PET-flessen wel direct willen scheiden na inname? Een op maat gemaakte opvoerband zou de oplossing kunnen zijn. De opvoerband laat flessen direct in een big bag belanden. Doordat de opvoerbanden op maat worden gemaakt zijn ze in iedere ruimte te plaatsen.

MEER WETEN OVER DE FLESSENLIFT?

Scroll To Top