MULTIPAC AIR

De MultiPac Air sorteert met lucht en wordt geplaatst achter een TOMRA R1. Het systeem werkt volgens een modulair principe waarbij elk compartiment een zelfstandig onderdeel vormt met een sorteerunit, compactor en opslagcontainer.

MultiPac (10)

De MultiPac Air sorteert PET-flessen en blikjes via luchtstoten. Daarna worden de drankverpakkingen gecompacteerd. Het systeem is uit te breiden met een SoftDrop™ of verzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten. 

MultiPac (59)

VLOEIEND

De MultiPac Air beschikt over een herrouteringsfunctie. Opslagcontainers zijn hierdoor te legen zonder systeemstop wanneer twee compartimenten bestemd zijn voor dezelfde fractie. De consument kan ongestoord doorgaan met recyclen.

MultiPac (4)

FLEXIBEL

De MultiPac Air is leverbaar in een veelheid aan configuraties en met maximaal 7 compartimenten. Het modulaire principe zorgt ervoor dat de installatie uitbreidbaar is wanneer de situatie daarom vraagt.

MultiPac (32)

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De MultiPac Air is gemakkelijk in gebruik. Het display geeft met iconen aan wat de huidige status is. Daarnaast is het systeem eenvoudig te reinigen. Ook is de MultiPac™ geoptimaliseerd voor zo min mogelijk ‘shakedowns’ van opslagcontainers.

MEER WETEN OVER DE MULTIPAC AIR IN COMBINATIE MET DE R1?