INNAMECONCEPTEN

TOMRA biedt diverse concepten voor de inname van (drank)verpakkingen zonder statiegeld. De onderstaande concepten worden het meest toegepast, maar er zijn vele andere varianten mogelijk.

H11 klein vrij

Innameconcepten zijn gericht op het stimuleren van recycling door verpakkingen op ludieke wijze in te zamelen. Vaak ontvangt de gebruiker een beloning. De conceptkeuze is afhankelijk van de locatie, het verwachte innamevolume en de specifieke behoeften. Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

HET ASSORTIMENT

GREENUP

SCHOLEN EN SPORTCLUBS


De Greenup is een inname-concept voor PET-flesjes, blikjes en drankenkartons bij scholen en (sport)verenigingen. Gebruikers ontvangen een beloning voor het recyclen, bijvoorbeeld in de vorm van een spaarprogramma met diverse producten.

RECYCLING CENTER

GEMEENTEN EN ANDEREN
 

TOMRA's automaten zijn in te bouwen in een op maat gemaakte kiosk, bijvoorbeeld voor plaatsing op een parkeerterrein. Ze zijn voor inname van allerlei verpakkingen te gebruiken. Deelnemende consumenten ontvangen vaak een beloning voor hun recyclingactiviteiten.

BOTTLECYCLER

HORECAGELEGENHEDEN
 

De BottleCycler is een glascrusher die zorgt voor een besparing van tijd, ruimte en geld. Door het gebruik van de BottleCycler wordt het volume van glas met 80% verminderd. Hierdoor biedt de glascrusher een uitkomst voor onder andere horecagelegenheden.

MEER WETEN OVER INNAMECONCEPTEN?