Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48
Emballage icoon

TOMRA INNAMECONCEPTEN

Innameconcepten zijn gericht op het stimuleren van recycling door verpakkingen op ludieke wijze in te zamelen. Vaak ontvangt de gebruiker een beloning voor deelname.

De keuze voor een bepaald innameconcept is afhankelijk van de locatie, het verwachte innamevolume en de specifieke behoeften. Onze adviseurs helpen graag bij het bepalen van de juiste oplossing voor iedere situatie.

VAN EEN LINEAIRE NAAR EEN CIRCULAIRE ECONOMIE

Zwerfafval voorkomen

Door het aanbieden van een kleine beloning wordt tot 95% van de drankverpakkingen ingenomen.

Hoogwaardige recycling

Door drankverpakkingen bij de bron te scheiden zijn ze hoogwaardig – bottle-to-bottle te recyclen.

Verantwoord

Lever een bijdrage aan de overgang naar een circulaire economie door recycling te stimuleren.

INNAMECONCEPTEN

TOMRA biedt diverse innameconcepten voor de inname van (drank)verpakkingen zonder statiegeld. De onderstaande concepten worden het meest toegepast, maar er zijn vele andere varianten mogelijk.

SCHOLEN EN SPORTCLUBS

GREENUP

De Greenup is een inname-concept voor PET-flesjes, blikjes en drankenkartons bij scholen en (sport)verenigingen. Gebruikers ontvangen een beloning voor het recyclen, bijvoorbeeld in de vorm van een spaarprogramma met diverse producten.

GEMEENTEN EN ANDEREN

RECYCLING CENTER

TOMRA's automaten zijn in te bouwen in een op maat gemaakte kiosk, bijvoorbeeld voor plaatsing op een parkeerterrein. Ze zijn voor inname van allerlei verpakkingen te gebruiken. Deelnemende consumenten ontvangen vaak een beloning voor hun recyclingactiviteiten.

HORECAGELEGENHEDEN

BOTTLECYCLER

De BottleCycler is een robuuste glascrusher die zorgt voor een besparing van tijd, ruimte en geld. Door het gebruik van de BottleCycler wordt het volume van glas met 80% verminderd. Hierdoor biedt de glascrusher een uitkomst voor onder andere horecagelegenheden.

MEER WETEN OVER INNAMECONCEPTEN?

Scroll To Top