Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

T-820 EMBALLAGE-AUTOMAAT

T-820: solide prestaties

De T-820 is voortgebouwd op jarenlange ervaring en bewezen technologie. Met de gepatenteerde TOMRA Sure Return™ en True Vision™ herkenningstechnologieën, garandeert de automaat het hoogste niveau van veiligheid en precisie. De consument beleeft een snel en accuraat innameproces, terwijl u als eigenaar beschikt over de beste fraudebescherming en het meest precieze herkenningssysteem.

De T-820 is verkrijgbaar met een touchscreen. Deze optie biedt een intuïtieve gebruikersinterface en mogelijkheden voor verdere reclame, donatie-opties en promotionele activiteiten. De T-820 kan tevens gekopppeld worden aan TOMRAPlus. Met deze dienst kunt u rapporten die door uw automaat gegenereerd zijn opvragen of automatisch naar uw email laten toesturen.

Specificaties

Snelheid

  • Vorm- en barcodeherkenning: tot 60 verpakkingen per minuut.
  • Krattenherkenning: tot 21 kratten per minuut.

Technologie

TOMRA’s emballage-automaten zijn uitgerust met gepatenteerde herkenningstechnologieën. De T-820 heeft True Vision krattenherkenning en Sure Return verpakkingsherkenning. Hiermee bent u ervan verzekerd dat statiegeld correct wordt uitbetaald, u beschikt over de beste bescherming tegen fraude en een snel innameproces voor uw klant.

Design

De T-820 is standaard leverbaar in drie verschillende kleuren:

  • Licht metaalgrijs
  • Staal metaalblauw
  • Rood

MEER WETEN OVER DE T-820 AUTOMAAT?