Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

T-9 EMBALLAGE-AUTOMAAT

T-9: de nieuwe generatie

De T-9 is onze premium emballage-automaat, voorzien van TOMRA Flow Technology™. Het is de eerste automaat ter wereld met 360-gradenherkenning. Met de T-9 kunnen zelfs gedeukte flessen worden ingenomen in een continue stroom, waardoor de consument de snelheid bepaalt en niet de automaat.

De T-9 is geschikt voor winkels met middelgrote tot hogere innamevolumes. De automaat is geschikt voor koppeling met de software TOMRA Connect.

+ Innamesnelheid ongeremd door techniek
+ Eenvoudige reiniging dankzij vernieuwd ontwerp
+ Leverbaar in iedere gewenste kleur of print

Specificaties

Snelheid

Het ringvormige herkenningsysteem herkent de vorm en leest de barcode zodra de verpakking wordt ingevoerd. Dankzij de verwerkingsnelheid van 1000mb data per seconde, bepaalt de consument de innamesnelheid en niet de techniek.

  • Vorm- en barcodeherkenning: tot 60 verpakkingen per minuut.
  • Krattenherkenning: tot 21 kratten per minuut.

Technologie

De T-9 is uitgerust met TOMRA Flow Technology. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie garandeert een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. Samen met de TOMRA True Vision Technology voor kratten, biedt de T-9 het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

Design

De automaat is leverbaar in alle kleuren en er valt te kiezen tussen een matte of glossy afwerking. De uitneembare frontplaten van de T-9 lenen zich ook voor een gepersonaliseerde print. Wilt u de automaat een ander uiterlijk geven, overeenkomstig met de huisstijl? Met de T-9 behoort dit tot de mogelijkheden.

MEER WETEN OVER DE T-9 AUTOMAAT?