HR-medewerker

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

DE UITDAGING:

Als HR-medewerker ben je de rechterhand van onze Finance & HR-manager en ben je medeverantwoordelijk voor alle HR-vraagstukken. Het is een veelzijdige en uitdagende functie met een uiteenlopend takenpakket binnen een snelgroeiende organisatie.

Binnen deze functie zorg je onder meer voor het inrichten en beheren van onze personeelsportal (Sage), het opstellen van handboeken en arbeidscontracten, het werven van nieuwe collega’s en het voeren van sollicitatiegesprekken, het aanbieden van ontwikkelingstrajecten, het opbouwen van personeelsdossiers en het verzorgen van de intakebegeleiding. Daarnaast krijg je de uitdaging om samen met de Finance en HR-manager het HR-beleid verder vorm te geven, zodat het toekomstbestendig is en voldoet aan de eisen van onze groeiende organisatie.

We zoeken iemand die over de volgende kenmerken beschikt:

JIJ:
– Hebt ervaring in het vak: je hebt minimaal een mbo-plus opleiding gevolgd in de richting van HRM of P&O en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie.
– Beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift en hebt een streepje voor wanneer je ook de Franse taal onder de knie hebt.
– Hebt een hands-on mentaliteit, weet van aanpakken, kan prioriteiten stellen en makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
– Snapt dat het altijd om mensen gaat: je motiveert en enthousiasmeert je collega’s en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling zonder de focus op de organisatiedoelen te verliezen.
– Staat stevig in je schoenen, bent integer en houdt wel van een uitdaging.
– Bent fulltime beschikbaar: onze werkweken bedragen 38 uur.

WIJ:

– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijkwaardig is.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes zeker niet over.
– Bieden uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.

INTERESSE GEWEKT?
Ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?