Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

Online System Engineer gezocht

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak- afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving.

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
70 werknemers in Nederland

 

 

2500 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

Wil je van grote toegevoegde waarde zijn voor onze organisatie door het Online Monitoring Systeem verder in te richten en te beheren? Binnen een functie die je deels zelf vorm kan geven? Lees dan verder!

DE UITDAGING:

Binnen ons Customer Service Center (opereren in regio West- en Zuid-Europa) ben je verantwoordelijk voor de inrichting en beheer van het Online Monitoring Systeem. Het doel is het beter voorspellen van storingen en onderhoud, zodat we hier direct op kunnen inspelen. Van reactief naar proactief, naar uiteindelijk preventief; zo blijven we de beste service aan onze klanten leveren. Je gaat het systeem inrichten op basis van de juiste KPI’s. Daarnaast beheer je het systeem door te monitoren, analyses uit te uitvoeren en bijzonderheden te herkennen. Je stuurt op het verhogen van de voorspelbaarheid en werkt continu aan verbeteringen.

Door jouw analytisch vermogen, uitgebreide kennis van dergelijke omgevingen, gevoel voor details en de gave om de juiste informatie uit te vragen, weet je het systeem op de juiste manier in te richten. Je bent alert en altijd op zoek naar verbeteringen om de klantverwachting te overtreffen. Je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen om zaken voor elkaar te krijgen en gaat altijd voor het beste resultaat. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je zult op regelmatige basis namelijk contact hebben met klanten en partners met als doel onze preventieve service nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van de klant.


JIJ:

– Bent gek op IT en techniek en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

– Beschikt minimaal over een MBO ICT niveau 4 diploma. Heb je aanvullende cursussen of specialisaties? Dan heb je een streepje voor.

– Hebt enige ervaring in een soortgelijke functie of als Systeembeheerder, System Engineer, IT specialist, Product (digital) Specialist of Support Engineer.

– Hebt ervaring met het inrichten en/of optimaliseren van Online Monitoring Systemen.

– Hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

– Bent betrokken bij het milieu en draagt hier graag je steentje aan bij.

– Werkt hard, maar vindt het net zo belangrijk om het leuk te hebben op je werk.

– Bent 38 uur per week beschikbaar en woont in de buurt van Apeldoorn.


WIJ BIEDEN:

– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.

– Doen alleen aan overwerk als dit écht nodig is; een beetje 9-tot-5 mag best.

– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.

– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch en hebben een bar in ons pand.

– Slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen ook zeker niet over.

– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met allerlei leuke extra’s, maar daar hebben we het wel over tijdens ons gesprek.

– Bieden uitzicht op vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.


INTERESSE GEWEKT?

Heb je een goed gevoel voor humor, maar ben je daarnaast ook serieus en klantgericht? Dan hebben wij wellicht onze nieuwe collega gevonden en maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina. Wanneer je vragen hebt over deze vacature, stuur dan een e-mail naar gerben.vanscherrenburg@tomra.com.

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van 70 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?