Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

Projectcoördinator

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

DE UITDAGING:

Krijg jij energie van het coördineren van projecten? Wordt de kick voor jou groter wanneer er meer stakeholders bij betrokken zijn, de deadlines naderen en de spanning stijgt? Dan zoeken we jou!

Jij bent als projectcoördinator verantwoordelijk voor grote projecten in de Benelux en bent vanuit die rol in contact met alle betrokken partijen – zowel intern als extern. Het is aan jou de taak om het overzicht te bewaren en te zorgen dat we volgens plan leveren.

Voor deze functie zoeken we iemand die ervaring heeft met het opzetten en begeleiden van projecten in een dynamische omgeving en die met operationele gedrevenheid werkt aan de vraagstukken waar we mee geconfronteerd worden. Binnen de gestelde scope bepaal je de prioriteiten, stuurt bij en bewaakt de voortgang van de realisatie. Je houdt ons scherp.

TOMRA staat aan de vooravond van een grote en complexe uitrol in Nederland en we vragen jou om hierin een belangrijke en leidende rol te spelen. De belangrijkste uitdagingen voor de komende jaren komen voort uit een verwachte snelle groei van de organisatie, met alles dat daarbij komt kijken. Je zult daarom veel projectmatig en ondersteunend ingezet worden bij verander- en aanpassingsprocessen die met name op het snijvlak tussen verkoop en service liggen.


JIJ:

– Hebt een HBO-diploma op zak en enkele jaren relevante werkervaring.
– Kijkt terug op meerdere geslaagde projectuitvoeringen.
– Hebt uitgebreide kennis van projectmanagement.
– Hebt ervaring met het aansturen en begeleiden van zelfsturende teams.
– Houdt je staande in een dynamische omgeving en brengt hierin structuur aan.
– Beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.


WIJ:

– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijkwaardig is.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes zeker niet over.
– Bieden uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.


INTERESSE GEWEKT?
Ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?

Scroll To Top