Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

Projectleider gezocht

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak- afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving.

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
70 werknemers in Nederland

 

 

2500 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

DE UITDAGING:

Steeds meer landen zetten stappen om te bouwen aan een circulaire economie. De EU-lidstaten hebben zichzelf scherpe doelen gesteld rond hergebruik, recycling, het terugdringen van afval en verspilling van grondstoffen. Het invoeren of uitbreiden van een statiegeldsysteem is één van de manieren om die doelen te halen. Wij willen ervoor zorgen dat we voorbereid klaarstaan wanneer nieuwe landen een statiegeldsysteem invoeren. Daarom zoeken wij een collega die ons kan helpen om mogelijke projecten in kaart te brengen en gaandeweg te begeleiden.

In deze functie houd je je bezig met het opzetten van een ‘roadmap’ – een soort draaiboek – per land. Dat betekent dat je veel moet onderzoeken, analyseren en in kaart brengen. We hebben antwoorden nodig op vragen als hoeveel mankracht we nodig hebben, aan welke tijdsplanning we ons moeten houden, of en wat voor organisatie we ter plaatse moeten inrichten en hoe we de hele ‘uitrol’ van het automatenpark en bijhorende service organiseren. Wanneer een statiegeldsysteem daadwerkelijk wordt ingevoerd in een land binnen onze regio, dan is de eer aan jou om de uitrol, samen met een groot internationaal team, te realiseren. Het is dus belangrijk dat je reizen leuk vindt, want het kan voorkomen dat je tijdens je vooronderzoek en zeker tijdens de uitrolfase voor bepaalde perioden in het buitenland aan het werk bent.

Wij zijn op zoek naar die analytisch, maar vooral ook pragmatisch ingestelde enthousiasteling die niet bang is om de touwtjes in handen te nemen en samen wil bouwen aan een duurzamere wereld binnen een snelgroeiende, internationale organisatie.

 

JIJ:

– Hebt HBO/WO werk- en denkniveau

– Bent organisatorisch sterk, werkt projectmatig en kunt mensen aansturen

– Hebt ervaring met het leiden van projecten en het maken van roadmaps

– Spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Frans

– Bent betrokken bij het milieu en draagt graag je steentje daaraan bij

– Hebt humor en bent een fijne collega

– Vindt het niet erg om voor langere perioden in het buitenland te verblijven

 

WIJ:

– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn en je eigen dag kunt indelen

– Doen alleen aan overwerk als dit écht nodig is; een beetje 9-tot-5 mag best

– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen

– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch en hebben een bar in ons pand

– Slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen ook zeker niet over

– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met allerlei leuke extra’s, maar daar hebben we het wel over tijdens ons gesprek

 

INTERESSE GEWEKT?

Spreekt de baan en onze organisatie jou aan? Reageer dan voor 31 december op deze vacature door het insturen van je CV en motivatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van 70 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?