Repairmedewerker

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

DE UITDAGING:

Als repairmedewerker ben je een belangrijke schakel in het bedrijf. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het repareren, groot reinigingsonderhoud en het klaarmaken van emballage-automaten én de installatie die erachter staat. Zo zorg je er onder andere voor dat gebruikte automaten er weer als nieuw uitzien en ze naar behoren werken.

JIJ:

– Zelfsturend: je werkt in een team, maar hebt je eigen taken en werkplek. Zelfstandig werken is voor jou dus geen probleem. We verwachten dat je jezelf weet te motiveren en initiatief durft te tonen.
– Doorzetter: je weet van aanpakken, houdt je aan gemaakte afspraken en bent bereid om over te werken wanneer dit nodig is.
– Liefhebber van techniek: je hebt affiniteit met de IT-, elektro- en mechanische techniek van emballagesystemen en wilt hier meer over leren.
– Secuur: je gaat zorgvuldig te werk en hebt oog voor detail.
– Kenner: we zoeken iemand die weet wat ‘ie doet en daarom zijn een MBO-diploma in de richting van elektrotechniek of ICT.

WIJ:

– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijkwaardig is.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes zeker niet over.
– Bieden uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.

INTERESSE GEWEKT?

Ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?