Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

Servicemanager Western & Southern Europe gezocht

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Leverancier van de automaten waar jij je lege statiegeldflessen recyclet én van de vrolijk gekleurde Orwak afval- en balenpersen.

We proberen samen met onze klanten en ons team de wereld een beetje mooier te maken. Doordat onze samenleving meer grondstoffen gebruikt dan er beschikbaar zijn, raakt onze aarde uitgeput. Onze missie is daarom het vernieuwen van de wijze waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken we aan een duurzame samenleving. Wil jij ons team komen versterken?

Functieomschrijving

Als servicemanager bij TOMRA ben je verantwoordelijk voor alle helpdeskmedewerkers en servicetechnici in Nederland en België. Daarnaast ondersteun je distributeurs in andere landen binnen onze regio. In de toekomst zullen hier mogelijk meerdere landen bij aansluiten en kunnen hier bovendien eigen vestigingen worden opgericht. Je werkplek is op ons kantoor in Apeldoorn, maar je zult meerdere keren per maand een bezoek brengen aan het kantoor in Ranst, België. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het succesvol laten functioneren van de serviceafdeling. Je bent in staat om ‘verder te kijken’ dan de dagelijkse werkzaamheden en te zoeken naar verbeteringen in processen of ideeën die de kwaliteit van onze service nog verder verhogen. Je herkent jezelf in de volgende kenmerken:

– Klantgericht: je denkt vanuit de klant en bent gemotiveerd om de klantervaring continu te verbeteren.
– Leiderschap: je hebt ervaring in een leidinggevende functie, het liefst als servicemanager.
– Zelfsturend: je laat je niet opslokken door dagelijkse werkzaamheden, maar blijft naar het grote plaatje kijken. Echter weet je prioriteiten goed te herkennen.
– Doorzetter: opgeven bij tegenslagen past niet bij jou, maar denken in oplossingen wel.
– Talenknobbel: je bent verantwoordelijk voor het serviceteam in zowel Nederland en België. Spreek je Frans, dan heb je zeker een streepje voor. Daarnaast is een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk.

In ruil hiervoor bieden wij:
– Een leuke werkomgeving binnen een enthousiast team en informeel bedrijf (met eigen bar)
– Een marktconform salaris
– Een zelfstandige baan vol vrijheid en verantwoordelijkheid

Ben jij klantgericht, geef je goed leiding en verlies jij het grote plaatje niet uit het oog? Dan hebben wij wellicht onze nieuwe collega gevonden en maken we graag kennis met je tijdens een diner op onze uitnodiging. Solliciteer direct via onderstaande knop.