Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

Servicetechnicus gezocht omgeving Zaandstad/Alkmaar

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak- afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving.

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
70 werknemers in Nederland

 

 

2500 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

Als servicetechnicus ben je de redder in nood van onze klanten. Je zorgt ervoor dat onderhouds- en servicewerkzaamheden zonder te veel verstoringen in de winkel worden uitgevoerd. Ook eventuele defecten aan de emballage-automaten worden door jou zo snel mogelijk verholpen. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en we zoeken daarom iemand die klantgericht is en in oplossingen denkt. Je beschikt daarnaast over de volgende kenmerken:

– Zelfstandig: je bent onderdeel van een serviceteam in de Benelux dat samen verantwoordelijk is voor het realiseren van gecontracteerde onderhoudsuren en het oplossen van storingen. Binnen het team verricht je echter zelfstandig servicewerkzaamheden.
– Liefhebber van techniek: je hebt affiniteit met de IT-, elektro- en mechanische techniek van emballagesystemen en je wilt hier meer over leren.
– Flexibel: je bent veel onderweg en moet daarom in het bezit zijn van een rijbewijs (B) en het niet vervelend vinden veel op de weg te zijn.
– Kenner: we zoeken iemand die weet wat ‘ie doet en daarom dien je in het bezit te zijn van een mbo-diploma in de richting van elektrotechniek of ICT. Ook enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke functie is een vereiste.

In ruil hiervoor bieden wij:

– Fulltime werkweek (38 uur)
– Uitzicht op een vast dienstverband
– Goede arbeidsvoorwaarden met auto van de zaak, tablet en smartphone
– Mogelijkheid tot trainingen
– Een leuke werkomgeving binnen een enthousiast team en informeel bedrijf (met eigen bar)
– Een zelfstandige baan vol vrijheid en verantwoordelijkheid

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van 70 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?