Servicetechnicus Orwak afval- en balenpersen – regio Zuid-Holland & Utrecht

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

Als servicetechnicus ben je de redder in nood van onze klanten. Je zorgt ervoor dat onderhouds- en servicewerkzaamheden, waaronder NEN 3140 keuringen, van de Orwak persen op locaties door heel Nederland worden uitgevoerd. Je komt overal terecht; van luchthavens tot supermarkten en hotels tot attractieparken. Je bent dus het visitekaartje van ons bedrijf. We zoeken daarom iemand die klantgericht is en in oplossingen denkt. Je beschikt daarnaast over de volgende kenmerken:

 

JIJ BENT:

– Zelfstandig: je bent onderdeel van een serviceteam in de Benelux dat samen verantwoordelijk is voor het realiseren van gecontracteerde onderhoudsuren en het oplossen van storingen. Binnen het team verricht je zelfstandig servicewerkzaamheden en vertrek je vanuit huis naar diverse locaties.
– Graag onderweg: je moet in het bezit zijn van een rijbewijs (B) en het niet erg vinden om af en toe eens in de file te staan.
– Kenner: we zoeken iemand die weet wat ‘ie doet en daarom dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA-certificaat en een mbo-diploma in de richting van werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleiding. Heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en beschik je over een diploma NEN-keurmeester, dan heb je een streepje voor.
– Liefhebber van techniek: je hebt affiniteit met techniek, elektrische installaties en hydrauliek.


WIJ:

– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijkwaardig is.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes zeker niet over.
– Bieden uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.


INTERESSE GEWEKT?

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan nu via de knop onderaan deze pagina!

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Lotte Sijbers

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

LOTTE SIJBERS
Communication Manager

INTERESSE GEWEKT?