Business Development Manager, Pionier, Internationaal

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

TOMRA is in 1972 begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van emballage-automaten voor de inname van gebruikte drankverpakkingen. Gedurende ons bestaan is de TOMRA Groep wereldwijd sterk gegroeid en als marktleider op het gebied van emballageautomaten actief in ongeveer 60 landen en is financieel gezond. Wij beschikken over een breed assortiment producten voor het herkennen, sorteren, verzamelen en verwerken van drankverpakkingen. Voor ons kantoor in Apeldoorn (125 m/v), die verantwoordelijk is voor o.a. Zuid- en West-Europa, Midden-Oosten en Afrika zoeken wij versterking.

DE FUNCTIE:
We zoeken een collega die gedreven is om onze organisatie verder te laten groeien in nieuwe markten met als focus Zuid- en West-Europa. Je brengt gedetailleerd alle spelers in kaart die betrokken zijn bij het invoeren van statiegeld in een land (NGO’s, overheid, retailers etc) en bouwt daar een relatie mee op. Jij vervult hierbij de rol van adviseur. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze afdeling Governmental Affairs.
In samenwerking met de lokale Tomra vestiging bereid je het invoeren van een statiegeldsysteem voor. Daarnaast kun je ingezet worden bij de opbouw van een nieuwe eigen vestiging in een land.

PROFIEL:
Jij houdt van reizen en vindt het geen probleem om een week of langer aaneengesloten in het buitenland te verblijven. Jij hebt een groot aanpassingsvermogen, hebt commercieel inzicht, bent zelfstandig, initiatiefrijk en je focust op resultaat. Daarbij ben je bedreven in het opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk. Je geeft op vlotte en aanstekelijke wijze presentaties en productdemo’s en je zorgt voor een productieve samenwerking met het salesteam en andere medewerkers binnen de organisatie.

JIJ:
– Hebt relevante ervaring waarbij technische bagage zeer welkom is.
– Bent nieuwsgierig en neemt snel kennis in je op, zowel binnen onze organisatie als bij klanten.
– Hebt een hands-on mentaliteit en kunt prioriteiten stellen.
– Werkt zeer zelfstandig, maar je bent ook een teamplayer.
– Beheerst minimaal de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
– Bent betrokken bij het milieu en draagt hier graag je steentje aan bij.
– Bent 38 uur per week beschikbaar.

WIJ:
– Zijn een informele en professionele beursgenoteerde organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Houden van het milieu gecombineerd met een gezonde bedrijfsvoering.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Vullen het salaris aan met allerlei leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen zeker niet over.

INTERESSE GEWEKT?
Ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je.

Solliciteren kan via de knop onderaan deze pagina.

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology
Romy communicatie

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

ROMY TE KLOESE
VP Marketing & Communication

INTERESSE GEWEKT?