EASYPAC™

De EasyPac™ staat geïnstalleerd achter een ingebouwde emballage-automaat. Het systeem sorteert en compacteert drankverpakkingen. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en de lucht eruit te persen. Hierdoor reduceren we het volume en passen er meer verpakkingen in een opslagcontainer.

EasyPac_2 naast de TOMRA t9

De EasyPac™ werkt volgens een modulair principe waarbij elke module een zelfstandig onderdeel vormt met een sorteerunit, compactor en opslagcontainer. Het systeem kan uitgebreid worden met een SoftDrop™ of verzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten.

EasyPac open met geconpacteerde PET flessen

VLOEIEND

De EasyPac™ beschikt over een herrouteringsfunctie. Opslagcontainers zijn hierdoor te legen zonder systeemstop wanneer twee modules bestemd zijn voor dezelfde fractie. De consument kan ongestoord doorgaan met recyclen.

EasyPac turnout

MODULAIR

Het systeem is leverbaar in een veelheid aan opstellingen en met maximaal 6 modules. Het modulaire principe zorgt ervoor dat de installatie is uit te breiden wanneer de situatie daar op een later moment om vraagt.

tomra_easypac display

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De EasyPac™ is gemakkelijk in gebruik. Het display geeft met iconen aan wat de huidige status is. Daarnaast is het systeem eenvoudig te reinigen. Ook is de EasyPac™ geoptimaliseerd voor zo min mogelijk ‘shakedowns’ van opslagcontainers.

MEER WETEN OVER DE EASYPAC™?

Benieuwd of dit systeem geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.