TOMRA EasyPac™

De TOMRA EasyPac™ staat geïnstalleerd achter een ingebouwde emballage-automaat. Het systeem sorteert en compacteert drankverpakkingen. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en de lucht eruit te persen. Hierdoor reduceren we het volume en passen er meer verpakkingen in een opslagcontainer.

TOMRA EasyPac™ achter emballage-automaat

De EasyPac™ werkt volgens een modulair principe waarbij elke module een zelfstandig onderdeel vormt met een sorteerunit, compactor en opslagcontainer. Het systeem kan uitgebreid worden met een SoftDrop™ of verzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten.

Waarom de EasyPac™?

EasyPac fles

Vloeiend

De EasyPac™ beschikt over een herrouteringsfunctie. Opslagcontainers zijn hierdoor te legen zonder systeemstop wanneer twee modules bestemd zijn voor dezelfde fractie. De consument kan ongestoord doorgaan met recyclen.

EasyPac turnout

Modulair

Het systeem is leverbaar in een veelheid aan opstellingen en met maximaal 6 modules. Het modulaire principe zorgt ervoor dat de installatie is uit te breiden wanneer de situatie daar op een later moment om vraagt.

TOMRA Flow Technology - OneRing

Gebruiksvriendelijk

De EasyPac™ is gemakkelijk in gebruik. Het display geeft met iconen aan wat de huidige status is. Daarnaast is het systeem eenvoudig te reinigen. Ook is de EasyPac™ geoptimaliseerd voor zo min mogelijk ‘shakedowns’ van opslagcontainers.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de EasyPac™?