TOMRA M1: de meest compacte oplossing

De TOMRA M1 is de kleinste vrijstaande emballage-automaat op de markt voor het herkennen, sorteren en opslaan van PET-flessen, blikjes én glazen flessen.

Ontworpen voor locaties met een beperkte ruimte die drankverpakkingen toch geautomatiseerd willen innemen en uitbetalen.

Inname & optionele compactie

Voor PET-flessen, blikjes én glas

Vloeroppervlak van slechts 0,61m2

TOMRA M1 emballage-automaat

Functionaliteiten

Inname & compactie

De M1 voorziet standaard in een vloeiende inname van blikjes, PET-flessen en hervulbare glazen flessen. De automaat bereikt een innamesnelheid tot 17 verpakkingen per minuut. De automaat werkt op een gewoon stopcontact van 230 volt.

Optioneel zonder compactie

De M1 beschikt standaard over een mix-compactor voor blik en PET-flessen. De M1 is ook beschikbaar zonder compactor. Ingenomen drankverpakkingen vallen dan zonder samenpersing in een Drop-container. Dit verlaagt de opslagcapaciteit.

Optioneel zonder glas

De M1 beschikt standaard over een Drop-container voor de inname van hervulbaar glas. Het is echter ook mogelijk om de inname van glas achterwege te laten.

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de M1 met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

Waarom de M1?

TOMRA Flow Technology - OneRing

Snel en accuraat

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude-eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

Man levert blikje met statiegeld in bij TOMRA M1 emballage-automaat

Gebruiksvriendelijk

Consumenten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De ingebouwde onderhoudsinstructies op het beeldscherm van de M1 zorgen ervoor dat ook personeel snel met de automaat leert omgaan.

TOMRA M1 emballage-automaat plaatsing

Compacte oplossing

De TOMRA M1 neemt een vloeroppervlakte van slechts 0,61 vierkante meter in, waardoor ook kleinere locaties de inname en uitbetaling van drankverpakkingen kunnen automatiseren.

Gepatenteerde technologie

De automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De automaat biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de M1?