T-9: DE NIEUWE GENERATIE

De T-9 is onze premium emballage-automaat, voorzien van TOMRA Flow Technology™. Deze 360-graden- cameraherkenningstechnologie zorgt voor een directe en moeiteloze herkenning van emballage zonder dat fraude een kans krijgt.

Razendsnel en betrouwbaar

Leverbaar in eigen huisstijl

Compatibel met een verschillende backroom oplossingen

T-9 automaat

FUNCTIONALITEITEN

Leverbaar in eigen huisstijl

De automaat is leverbaar in iedere gewenste kleur, een matte of glossy afwerking en zelfs met een custom print.

Razendsnel en betrouwbaar

De T-9 voorziet in een vloeiende inname van PET-flessen, blikjes, glas en kratten. De automaat bereikt een innamesnelheid tot 60 verpakkingen en tot 21 kratten per minuut.

Compatibiliteit

Voor de afvoer van de ingenomen verpakkingen is een backroom-oplossing nodig. De T-9 is compatibel met een verzameltafel, EasyPac™ en MultiPac™.

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de T-9 met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

T-9 OneRing

ONGEREMDE SNELHEID

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude- eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-9 automaat met blikje

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De T-9 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel snel met de automaat leert omgaan.

Inleveren in automaat

UNIEKE HERKENNING

Dankzij TOMRA Flow Technology™ herkent de automaat ingedeukte drankverpakkingen moeiteloos en zonder rotatiestops. De T-9 biedt het hoogste niveau van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

De T-9 is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. Samen met de TOMRA True Vision Technology™ voor kratten biedt de T-9 het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

TOMRA True Vision Technology

TOMRA True Vision Technology™

Deze technologie meet en registreert kratten en bierflesjes in de krat op unieke eigenschappen, zonder dat de innamesnelheid in het geding komt. Op deze wijze wordt bijvoorbeeld een onterechte acceptatie en uitbetaling van statiegeldloze bierflesjes voorkomen.

MEER WETEN OVER DE T-9?

Benieuwd of de T-9 geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.