MULTIPAC AIR

De MultiPac Air sorteert met lucht en wordt geplaatst achter een TOMRA R1 emballage-automaat. Het systeem sorteert en compacteert ingenomen drankverpakkingen. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en de lucht eruit te persen. Hierdoor reduceren we het volume en passen er meer verpakkingen in een opslagcontainer.

MultiPac Air TOMRA backroom
MultiPac (10)

De MultiPac Air werkt volgens een modulair principe waarbij elke module een zelfstandig onderdeel vormt met een sorteerunit, compacter en opslagcontainer. Het systeem is uit te breiden met een SoftDrop™ of verzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten. 

MultiPac (59)

VLOEIEND

De MultiPac Air beschikt over een herrouteringsfunctie. Opslagcontainers zijn hierdoor te legen zonder systeemstop wanneer twee modules bestemd zijn voor dezelfde fractie. De consument kan ongestoord doorgaan met recyclen.

MultiPac (4)

FLEXIBEL

De MultiPac Air is leverbaar in een veelheid aan configuraties en met maximaal 7 modules. Het modulaire principe zorgt ervoor dat de installatie uitbreidbaar is wanneer de situatie daarom vraagt.

MultiPac (32)

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De MultiPac Air is gemakkelijk in gebruik. Het display geeft met iconen aan wat de huidige status is. Daarnaast is het systeem eenvoudig te reinigen. Ook is de MultiPac™ geoptimaliseerd voor zo min mogelijk ‘shakedowns’ van opslagcontainers.

MEER WETEN OVER DE MULTIPAC AIR IN COMBINATIE MET DE R1?

Benieuwd of de MultiPac Air en R1 geschikt zijn voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.