MultiPac Air

De MultiPac Air sorteert met lucht en wordt geplaatst achter een TOMRA R1 emballage-automaat. Het systeem sorteert en compacteert ingenomen drankverpakkingen. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en de lucht eruit te persen. Hierdoor reduceren we het volume en passen er meer verpakkingen in een opslagcontainer.

TOMRA MultiPac Air backroom achter R1 emballage-automaat

De MultiPac Air werkt volgens een modulair principe waarbij elke module een zelfstandig onderdeel vormt met een sorteerunit, compactor en opslagcontainer. Het systeem is uit te breiden met een SoftDrop™ of verzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten. 

Waarom de MultiPac Air?

MultiPac container legen

Vloeiend

De MultiPac Air beschikt over een herrouteringsfunctie. Opslagcontainers zijn hierdoor te legen zonder systeemstop wanneer twee modules bestemd zijn voor dezelfde fractie. De consument kan ongestoord doorgaan met recyclen.

MultiPac fles inleveren

Flexibel

De MultiPac Air is leverbaar in een veelheid aan configuraties en met maximaal 7 modules. Het modulaire principe zorgt ervoor dat de installatie uitbreidbaar is wanneer de situatie daarom vraagt.

MultiPac symbolen

Gebruiksvriendelijk

De MultiPac Air is gemakkelijk in gebruik. Het display geeft met iconen aan wat de huidige status is. Daarnaast is het systeem eenvoudig te reinigen. Ook is de MultiPac™ geoptimaliseerd voor zo min mogelijk ‘shakedowns’ van opslagcontainers.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de MultiPac Air?