T-70 SINGLE / DUAL: VRIJSTAAND EN COMPACT

De T-70 Single en Dual zijn vrijstaande emballage-automaten met ingebouwde compactie en een middelgrote opslagcapaciteit. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en lucht eruit te persen.

Inname & compactie

Glas optioneel

Vloeroppervlak van 0,84m² (Single) of 1,3m² (Dual)

TOMRA T-70 Single en Dual emballage-automaat

FUNCTIONALITEITEN

Inname & compactie

De T-70 Single en Dual voorzien in een vloeiende inname, compactie en opslag van PET-flessen en blikjes. De automaten bereiken een innamesnelheid tot 45 verpakkingen per minuut.

Glas optioneel

De T-70 Dual is geschikt voor inname van hervulbaar glas via een SoftDrop™-container aan de achterzijde van de automaat.

Configuratie

De T-70 Single beschikt over één compactor, de Dual heeft er twee. De T-70 Single is optioneel beschikbaar zonder compactie. Beide automaten zijn te legen aan de voor- of achterzijde en ze zijn bovendien beschikbaar als inbouwversie.

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de T-70 met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

T-9 OneRing

ONGEREMDE SNELHEID

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude- eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-70 in gebruik

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De T-70 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel snel met de automaat leert omgaan.

T-70 Dual opslagruimte

COMPACT FORMAAT

De T-70 biedt een oplossing voor locaties met een beperkte ruimte. De T-70 Dual beschikt optioneel over een handige opbergruimte, zodat het personeel verbruiksartikelen ook bij de hand heeft bij een vrijstaande plaatsing.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

De T-70 is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De T-70 biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

MEER WETEN OVER DE T-70?

Benieuwd of de T-70 geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.