TOMRA T70 Single / Dual: vrijstaand en compact

De TOMRA T70 Single en Dual zijn vrijstaande emballage-automaten met ingebouwde compactie en een middelgrote opslagcapaciteit. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en lucht eruit te persen.

Inname & compactie

Glas optioneel

Vloeroppervlak van 0,84m² (Single) of 1,3m² (Dual)

TOMRA T70 Single en Dual emballage-automaten

Functionaliteiten

Inname & compactie

De T70 Single en Dual voorzien in een vloeiende inname, compactie en opslag van PET-flessen en blikjes. De automaten bereiken een innamesnelheid tot 45 verpakkingen per minuut.

Glas optioneel

De T70 Dual is geschikt voor inname van hervulbaar glas via een SoftDrop™-container aan de achterzijde van de automaat.

Configuratie

De T70 Single beschikt over één compactor, de Dual heeft er twee. De T70 Single is optioneel beschikbaar zonder compactie. Beide automaten zijn te legen aan de voor- of achterzijde en ze zijn bovendien beschikbaar als inbouwversie.

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de T70 met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

Waarom de T70 Single/ Dual?

TOMRA Flow Technology - OneRing

Ongeremde snelheid

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude- eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-70 in gebruik

Gebruiksvriendelijk

De T70 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel snel met de automaat leert omgaan.

T-70 Dual opslag

Compact formaat

De T70 biedt een oplossing voor locaties met een beperkte ruimte. De T70 Dual beschikt optioneel over een handige opbergruimte, zodat het personeel verbruiksartikelen ook bij de hand heeft bij een vrijstaande plaatsing.

Gepatenteerde technologie

De automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De automaat biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de T70?