T-90: HOOGSTE OPSLAGCAPACITEIT

De T-90 is een vrijstaande emballage-automaat met ingebouwde compactie en de hoogste opslagcapaciteit. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en lucht eruit te persen.

Inname & compactie

Glas optioneel

Vloeroppervlak van slechts 2,7m²

TOMRA T-90 emballage-automaat

FUNCTIONALITEITEN

Inname & compactie

De T-90 voorziet standaard in een vloeiende inname, compactie en opslag van PET-flessen en blikjes. De automaat bereikt een innamesnelheid tot 45 verpakkingen per minuut.

Configuratie

De T-90 beschikt over twee compactoren; één per materiaaltype. De automaat is te legen aan de voor- of achterzijde en is bovendien beschikbaar als inbouwversie.

Glas optioneel

De T-90 is geschikt voor inname van hervulbaar glas via een SoftDrop™-container aan de achterzijde van de automaat.

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de T-90 met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

T-9 OneRing

SNEL EN ACCURAAT

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude- eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-90 in gebruik

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De T-90 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel snel met de automaat leert omgaan.

T-90-bin-legen-vrijstaand

HOOGSTE OPSLAG

De T-90 heeft de hoogst mogelijke opslagcapaciteit in een vrijstaande automaat. De automaat beschikt over één compactor per materiaaltype en is uit te breiden met een SoftDrop™-container voor glazen flessen.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

De T-90 is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De T-90 biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

MEER WETEN OVER DE T-90?

Benieuwd of de T-90 geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.