TOMRA T90: hoogste opslagcapaciteit

De TOMRA T90 is een vrijstaande emballage-automaat met ingebouwde compactie en de hoogste opslagcapaciteit. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en lucht eruit te persen.

Inname & compactie

Glas optioneel

Vloeroppervlak van slechts 2,7m²

TOMRA T90 emballage-automaat

Functionaliteiten

Inname & compactie

De T90 voorziet standaard in een vloeiende inname, compactie en opslag van PET-flessen en blikjes. De automaat bereikt een innamesnelheid tot 45 verpakkingen per minuut.

Configuratie

De T90 beschikt over twee compactoren; één per materiaaltype. De automaat is te legen aan de voor- of achterzijde en is bovendien beschikbaar als inbouwversie.

Glas optioneel

De T90 is geschikt voor inname van hervulbaar glas via een SoftDrop™-container aan de achterzijde van de automaat.

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de T90 met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

Waarom de T90?

TOMRA Flow Technology - OneRing

Snel en accuraat

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude- eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-90 in gebruik

Gebruiksvriendelijk

De T90 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel snel met de automaat leert omgaan.

T-90_vrijstaand_Tomra

Hoogste opslag

De T90 heeft de hoogst mogelijke opslagcapaciteit in een vrijstaande automaat. De automaat beschikt over één compactor per materiaaltype en is uit te breiden met een SoftDrop™-container voor glazen flessen.

Gepatenteerde technologie

De automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De automaat biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de T90?