Expert Line voor tel- en distributiecentra

De Expert Line telt, sorteert en compacteert drankverpakkingen zoals PET-flessen, blik en glas. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en de lucht eruit te persen. De Expert Line is bedoeld voor hoge volumes waardoor het een geschikte oplossing is voor bijvoorbeeld telcentra en distributiecentra.

Expert Line installatie

Waarom de Expert Line?

Kicker

Vloeiend

De sortering in de Expert Line werkt door middel van lucht of een zogeheten kicker. PET-flessen en blik worden door korte luchtstoten gesorteerd. Glas wordt met een kicker in de juiste container geleid.

EasyPac fles

Razendsnel

De Expert Line kan tot ruim 6.000 drankverpakkingen per uur innemen, sorteren en indien gewenst direct compacteren. Het is mogelijk om maximaal 16 sorteerbestemmingen te installeren.

TOMRA Flow Technology - OneRing

Unieke herkenning

Dankzij TOMRA Flow Technology™ herkent de Expert Line ingedeukte drankverpakkingen moeiteloos en zonder stops. De Expert Line biedt het hoogste niveau van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Gepatenteerde technologie

De automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De automaat biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de Expert Line?