TOMRA RollPac

De RollPac staat geïnstalleerd achter een ingebouwde emballage-automaat. Het systeem sorteert en compacteert drankverpakkingen én laat deze direct in een rolcontainer belanden. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en de lucht eruit te persen. Hierdoor reduceren we het volume en passen er meer verpakkingen in een rolcontainer.

TOMRA RollPac backroom-installatie achter emballage-automaat

De RollPac werkt volgens een modulair principe waarbij elke module een zelfstandig onderdeel vormt met een sorteerunit, compactor en rolcontainer. Dit is voor de inname en opslag van PET-flessen en blik. Het systeem is uit te breiden met een SoftDrop™ of verzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten.

Waarom de RollPac?

TOMRA RollPac rolcontainer wisselen

Rolcontainers

De TOMRA RollPac is ontwikkeld voor retailers die rolcontainers gebruiken in hun logistieke proces. Het is het eerste systeem dat het mogelijk maakt om drankverpakkingen na inname te compacteren en direct in een rolcontainer te laten belanden.

TOMRA RollPac in magazijn

Ruimtebesparing

Dit is TOMRA’s eerste verticale systeem voor gecompacteerde flessen en blikjes – en dat op het kleinst mogelijke vloeroppervlak. Dit maakt het mogelijk om de magazijnruimte goed te benutten en tegelijk hoge volumes aan drankverpakkingen in te nemen.

TOMRA RollPac bedienen

Efficiëntie

De RollPac is snel en eenvoudig
in gebruik. Het systeem heeft
een hoge opslagcapaciteit en is door één persoon te bedienen en te legen. Dit verhoogt de operationele efficiëntie en zorgt ervoor dat medewerkers meer tijd kunnen besteden aan klanten.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de RollPac?