TOMRA R1: MultiFeed

​De TOMRA R1 –  ook wel multifeed genoemd – is een ingebouwde emballage-automaat die het mogelijk maakt om ruim 100 drankverpakkingen in één keer in te leveren door een zak leeg te schudden in de invoeropening. De R1 kan tot 120 verpakkingen per minuut innemen en is hiermee tot vijf keer sneller dan een single-feed automaat.

Razendsnel en hygiënisch

Totaalpakket op maat

Throughput-model

TOMRA R1 emballage-automaat

Functionaliteiten

Razendsnel en hygiënisch

Ruim 100 drankverpakkingen inleveren zonder ze aan te raken. Dat is een simpele, schone recyclingervaring.

Totaalpakket op maat

Toonaangevende technologie, innovatieve digitale hulpmiddelen en eersteklas service – alles in één pakket.

Throughput-model

Betaal een vergoeding per ingenomen drankverpakking. Door dit financieringsmodel wordt de hoogte van de investering bij aanschaf verminderd.

Koppeling met TOMRA connect

Door deze online software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van service, beheer en statistieken. Verras de klant met de interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de R1.

Waarom de R1?

Statiegeldfles inleveren bij emballage-automaat

Toonaangevende technologie

De TOMRA R1 wordt geleverd met de T9 voor glas en kratten en de MultiPac Air voor de afvoer, opslag en compactie van drankverpakkingen. Zo biedt het systeem een indrukwekkende ervaring tijdens het recyclen. Bovendien is het dagelijks onderhoud voor medewerkers eenvoudig.

TOMRA T9 statiegeldfles inleveren

Innovatieve digitale hulpmiddelen

Om een maximale ‘uptime’ te garanderen, biedt de Notify+Assist Premium-app real-time notificaties, assistentie en dagelijkse statistieken. Om nog efficiënter te werken, bieden wekelijkse rapportages een overzicht van de systeemprestaties, rechtstreeks per e-mail.

TOMRA Flow Technology - OneRing

Maatwerk eersteklas service

TOMRA’s service-organisatie staat 7 dagen per week klaar. We monitoren het systeem, plannen onderhoud in en staan u telefonisch te woord. De helft van de verstoringen verhelpen we direct. In de overige gevallen plannen we een technicus in die 96% van de verstoringen binnen 6 uur kan oplossen.

Gepatenteerde technologie

De automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De automaat biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de R1?