Locatie-specifieke emballage-oplossingen

In Nederland zijn emballage-automaten vooral te vinden bij supermarkten. Er is echter meer mogelijk. Van een kleine automaat bij een tankstation tot grote installaties voor industriële verwerking. 

Expert Line installatie

Toepassingen bij verschillende locaties

TOMRA T70 Single en Dual emballage-automaten

Tankstations

Bemande tankstations langs de snelweg zijn verplicht om statiegeldverpakkingen in te nemen en het statiegeldbedrag uit te keren. Maar ook andere tankstations kunnen ervoor kiezen om statiegeldverpakkingen geautomatiseerd in te nemen. Lees hier alles over de regels, vergoedingen en geschikte emballage-automaten.

Kiosken

TOMRA biedt de mogelijkheid om een kiosk te bouwen rondom emballage-automaten. Hierdoor zijn ze in een buitenopstelling – zoals op een parkeerterrein – te plaatsen. Dit kan op eigen terrein, maar het is ook mogelijk om een aanvraag in te dienen bij een lokale gemeente. De conceptkeuze is afhankelijk van de locatie, het innamevolume en de specifieke behoeften.

TOMRA kiosk-oplossing
Expert Line installatie

Tel- en distributiecentra

De Expert Line is bedoeld voor het verwerken van grote hoeveelheden statiegeldverpakkingen. Hierdoor is het een geschikte oplossing voor bijvoorbeeld telcentra en distributiecentra.

Meer weten over locatie-specifieke emballage-oplossingen?