Goede doelen

TOMRA is blij om een bijdrage te kunnen leveren aan een breed aantal goede doelen. Hieronder is te vinden welke stichtingen wij een warm hart toedragen.

Chequeoverhandiging SHAMAJO

TOMRA Systems overhandigt donatiecheque aan wensstichting SHAMAJO

TOMRA, leverancier van flessenautomaten, overhandigt een donatiecheque ter waarde van € 250,- aan Wensstichting SHAMAJO. De wensstichting wil de kwaliteit van leven van (ernstig) meervoudig gehandicapten in Nederland structureel verbeteren. Zo organiseren zij evenementen en vervullen ze hartenwensen.

Verder lezen

Trots supporter van Stichting Gered Gereedschap

Praktisch technisch onderwijs biedt in veel ontwikkelingslanden een fundament voor de opbouw van een regio. Echter, zonder de juiste gereedschappen is goed technisch onderwijs niet mogelijk. Voor veel scholen geldt dat hier een nijpend gebrek aan is.

Verder lezen

Stichting Gered Gereedschap aan het werk
Statiegeldflessen voor Stichting Opkikker

Resultaat actiedag Stichting Opkikker

De actiedag georganiseerd door Ruben Breunis om geld in te zamelen voor stichting Opkikker was een succes. Er zijn meer dan 500 statiegeldflessen ingezameld. De totale opbrengst van de middag was ongeveer 2.000 euro! Een ontzettend mooi bedrag wat gebruikt zal worden om chronisch zieke kinderen een leuke dag te bezorgen.

Verder lezen

Meer weten over onze steun aan goede doelen?