T-70 TRISORT: ALLES IN ÉÉN

De T-70 TriSort is een vrijstaande emballage-automaat met ingebouwde compactie, SoftDrop™-container voor hervulbaar glas en een middelgrote opslagcapaciteit. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en lucht eruit te persen.

Inname & compactie

Standaard glas

Vloeroppervlak van slechts 2m²

TOMRA T-70 TriSort emballage-automaat

FUNCTIONALITEITEN

Inname & compactie

De T-70 TriSort voorziet standaard in een vloeiende inname, compactie en opslag van PET-flessen en blikjes. De automaat bereikt een innamesnelheid tot 42 verpakkingen per minuut.

Configuratie

De T-70 TriSort beschikt over twee compactoren en drie opslagruimtes. Op een vloeroppervlak van slechts twee vierkante meter is het mogelijk om alle ingenomen verpakkingen te sorteren, te compacteren en op te slaan.

Standaard glas

De T-70 TriSort is standaard geschikt voor de inname van hervulbaar glas via een geïntegreerde SoftDrop™-container in de automaat.

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de T-70 TriSort met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

Fles inleveren

SNEL EN ACCURAAT

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude-eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-70 in gebruik

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De T-70 TriSort is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel snel met de automaat leert omgaan.

T-70 Dual opslagruimte

ALLES IN ÉÉN

In de TriSort kunnen PET, blik en glas standaard worden ingeleverd. De automaat beschikt over een handige opbergruimte, zodat het personeel verbruiksartikelen ook bij de hand heeft bij een vrijstaande plaatsing.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

De T-70 TriSort is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De T-70 TriSort biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

MEER WETEN OVER DE T-70 TRISORT?

Benieuwd of de T-70 Trisort geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.