TOMRA T70 TriSort: alles in één

De TOMRA T70 TriSort is een vrijstaande emballage-automaat met ingebouwde compactie, SoftDrop™-container voor hervulbaar glas en een middelgrote opslagcapaciteit. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en lucht eruit te persen.

Inname & compactie

Standaard geschikt voor glas

Vloeroppervlak van slechts 2m²

TOMRA T70 TriSort emballage-automaat

Functionaliteiten

Inname & compactie

De T70 TriSort voorziet standaard in een vloeiende inname, compactie en opslag van PET-flessen en blikjes. De automaat bereikt een innamesnelheid tot 45 verpakkingen per minuut.

Configuratie

De T70 TriSort beschikt over twee compactoren en drie opslagruimtes. Op een vloeroppervlak van slechts twee vierkante meter is het mogelijk om alle ingenomen verpakkingen te sorteren, te compacteren en op te slaan.

Standaard geschikt voor glas

De T70 TriSort is standaard geschikt voor de inname van hervulbaar glas via een geïntegreerde SoftDrop™-container in de automaat.

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de T70 TriSort met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

Waarom de T70 TriSort?

Fles inleveren

Snel en accuraat

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude-eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-70 in gebruik

Gebruiksvriendelijk

De T70 TriSort is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel snel met de automaat leert omgaan.

T-70 Dual opslag

Alles in één

In de T70 TriSort kunnen PET, blik en glas standaard worden ingeleverd. De automaat beschikt over een handige opbergruimte, zodat het personeel verbruiksartikelen ook bij de hand heeft bij een vrijstaande plaatsing.

Gepatenteerde technologie

De automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De automaat biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de T70 TriSort?