TOMRA S1 Rugged: bestand tegen weersinvloeden

De TOMRA S1 Rugged is een vrijstaande emballage-automaat met compactie en een middelgrote opslagcapaciteit. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en lucht eruit te persen. De automaat is geschikt voor een overdekte buitenopstelling.​

Inname & compactie

Bestand tegen weersinvloeden

Koppeling met TOMRA connect

TOMRA S1 Rugged emballage-automaat

Functionaliteiten

Inname & compactie

De S1 Rugged voorziet standaard in een vloeiende inname en compactie van PET-flessen en/of blikjes. De automaat bereikt een innamesnelheid tot 45 verpakkingen per minuut.

Optioneel zonder compactie

De S1 Rugged is ook beschikbaar zonder compactor. Verpakkingen vallen direct in een Drop-container, wat de opslagcapaciteit verlaagt.

Configuratie

De S1 Rugged beschikt standaard over één compactor en één opslagcontainer. Het is mogelijk om alleen PET-flessen of blikjes in te nemen, óf deze samen in een container te laten belanden. De automaat is te legen aan de voorzijde.

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de S1 Rugged met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

Waarom de S1 Rugged?

TOMRA Flow Technology - OneRing

Snel en accuraat

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude- eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

TOMRA S1 Rugged outdoor

Gebruiksvriendelijk

Door het gebruiksvriendelijke touchscreen met instructies worden klanten snel door het innameproces geleid en kan zelfs ongetraind personeel met de automaat overweg. Het scherm is zelfs in fel zonlicht goed leesbaar.

TOMRA_S1 Rugged

Hoge capaciteit

Vanwege de hoge opslagcapaciteit zijn er weinig ledigingen nodig, is er sprake van een hoge uptime en hoeft het personeel minder aandacht te besteden aan de automaat. Hierdoor houdt men meer tijd over voor kerntaken.

Gepatenteerde technologie

De automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De automaat biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de S1 Rugged?