Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

TOMRA Systems overhandigt donatiecheque aan wensstichting SHAMAJO

Chequeoverhandiging SHAMAJO

TOMRA Systems overhandigt een donatiecheque ter waarde van € 250,- aan Wensstichting SHAMAJO. De wensstichting wil de kwaliteit van leven van (ernstig) meervoudig gehandicapten in Nederland structureel verbeteren. Zo organiseren zij evenementen en vervullen ze hartenwensen.

“We werden benaderd door SHAMAJO en vonden het direct een prachtig initiatief. In het bijzonder het feit dat de stichting geen onderscheid maakt in leeftijd of handicap en iedereen met een meervoudige handicap een leuke dag wil bezorgen”, zegt René Hissink, algemeen directeur van TOMRA Systems. “Hier helpen wij als bedrijf natuurlijk graag een handje aan mee door middel van een donatie”, besluit Hissink.

TOMRA Systems nodigde de oprichter van SHAMAJO, Jan Kregting, uit om kennis te komen maken. “Wij hechten veel belang aan een goed persoonlijk contact met onze sponsors. De kennismaking bij TOMRA was hartverwarmend. Het is een prachtig bedrijf dat geweldig mooie producten ontwikkelt. Mede dankzij de donatie van TOMRA  kunnen wij onze VIP’s (zoals wij meervoudig gehandicapten noemen) in alle rust en in eigen tempo omringd door liefde, warmte en veiligheid, laten genieten van onze SHAMAJO-Fairs en onze SHAMAJO-Cruise. Iedere donatie is bij ons daarom heel erg welkom. Wij willen TOMRA hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar”, aldus Kregting.

Geplaatst in

Lotte Sijbers

TOMRA is in 1972 begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van automaten voor de inname van gebruikte drankverpakkingen. Inmiddels beschikt de organisatie over een breed assortiment producten voor het herkennen, sorteren, verzamelen en verwerken van verschillende materialen. De auteur van dit artikel, Lotte Sijbers, is sinds 2016 werkzaam bij TOMRA als PR & Communicatie medewerker.