ECO-WALL: INZAMELWAND

Steeds meer winkellocaties leveren een bijdrage aan de circulaire economie door hun klanten recyclemogelijkheden aan te bieden. De ECO-Wall is een centraal inzamelsysteem voor diverse recyclebare materialen. Het systeem is los te plaatsen, maar sluit ook aan bij een TOMRA emballage-automaat zoals de T9.

Eén centrale oplossing

Elk persoonlijk ontwerp mogelijk

Voldoet aan de wet- en regelgeving rondom recycling en veiligheid

TOMRA ECO-Wall

RECYCLEMOGELIJKHEDEN

De ECO-Wall is leverbaar in twee varianten. In de ene variant kunnen consumenten frituurvet, lampen en batterijen inleveren. In de andere variant kunnen zij elektrische apparaten, lampen en batterijen kwijt. Onder elektrische apparaten vallen onder andere huishoudelijke apparaten, (elektrisch) gereedschap en cartridges. Stibat en Wecycle dragen zorg voor het ophalen van de elektrische apparaten, lampen en batterijen.

Type 1: elektrische apparaten, lampen en batterijen

ECO-Wall front elektrische apparaten

Type 2: frituurvet en -olie, lampen en batterijen

ECO-Wall front frituurvet

PERSONALISEERBAAR

Naast de vier standaard kleuren – lichtgrijs, donkergrijs, zwart en rood – is elke andere kleur mogelijk op aanvraag. Ook is een eigen ontwerp op de frontplaten van de ECO-Wall mogelijk zodat deze afgestemd kan worden op de huisstijl van de winkel.

ECO-WAll 2x T9

MEER WETEN OVER DE ECO-WALL?

Benieuwd of de ECO-Wall geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.