TOMRA ECO-Wall: inzamelwand

Steeds meer winkellocaties leveren een bijdrage aan de circulaire economie door hun klanten recyclemogelijkheden aan te bieden. De ECO-Wall is een centraal inzamelsysteem voor diverse recyclebare materialen. Het systeem is los te plaatsen, maar sluit ook aan bij een TOMRA emballage-automaat zoals de T9.

Eén centrale oplossing

Verkrijgbaar in huisstijl

Voldoet aan wet- en regelgeving rondom recycling en veiligheid

TOMRA T9 emballage-automaat en ECO-Wall

ECO-Wall varianten

ECO-Wall elektrische apparaten, lampen, batterijen

Variant 1: elektrische apparaten, lampen en batterijen

Bij deze variant kunnen consumenten hun elektrische apparaten, lampen en batterijen inleveren. Onder elektrische apparaten vallen onder andere huishoudelijke apparaten, (elektrisch) gereedschap en cartridges. Stibat en Wecycle verzorgen het ophalen van deze drie fracties.

ECO-Wall frituurvet, lampen, batterijen

Variant 2: frituurvet en -olie, lampen en batterijen

Bij deze variant kunnen consumenten hun frituurvet, lampen en batterijen inleveren. Stibat en Wecycle dragen zorg voor het ophalen van de lampen en batterijen. Voor het ophalen van frituurvet dient zelf een lokale partij gezocht te worden.

Vormgeving te personaliseren

Naast de vier standaard kleuren – lichtgrijs, donkergrijs, zwart en rood – is de ECO-Wall ook in iedere andere kleur verkrijgbaar op aanvraag. Ook is een eigen ontwerp op de frontplaten mogelijk zodat deze afgestemd kan worden op de huisstijl.

Meer weten over de ECO-Wall?