T-8: TOONAANGEVENDE TECHNIEK

De T-8 emballage-automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Met de komst van de T-8 maakt TOMRA de technologie die gebruikt wordt in de premium T-9 automaat beschikbaar voor winkels met lagere tot middelgrote innamevolumes.

Moeiteloze herkenning

Robuust en neutraal design

Koppeling met TOMRA connect

TOMRA T-8 emballage-automaat

FUNCTIONALITEITEN

Moeiteloze herkenning

De T-8 voorziet in een moeiteloze inname van PET-flessen, blikjes, glas en kratten. De automaat bereikt een innamesnelheid tot 40 verpakkingen en tot 16 kratten per minuut.

Robuust en neutraal design

De T-8 heeft een neutraal ontwerp dat in elke winkelomgeving tot zijn recht komt. De matte afwerking geeft een robuuste uitstraling.

Compatibiliteit

Voor de afvoer van de ingenomen verpakkingen is een backroom-oplossing nodig. De T-8 is compatibel met een verzameltafel en EasyPac™ .

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de T-8 met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

T-9 OneRing

VEILIG EN ACCURAAT

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude- eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-9 automaat met blikje

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De T-8 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel snel met de automaat leert omgaan.

T-8 emballage-automaat (in gebruik)

UNIEKE HERKENNING

Dankzij TOMRA Flow Technology™ herkent de automaat ingedeukte drankverpakkingen moeiteloos en zonder rotatiestops. De T-8 biedt een hoog niveau van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

De T-8 is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. Samen met de TOMRA True Vision Technology™ voor kratten biedt de T-8 het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

TOMRA True Vision Technology

TOMRA True Vision Technology™

Deze technologie meet en registreert kratten en bierflesjes in de krat op unieke eigenschappen, zonder dat de innamesnelheid in het geding komt. Op deze wijze wordt bijvoorbeeld een onterechte acceptatie en uitbetaling van statiegeldloze bierflesjes voorkomen.

MEER WETEN OVER DE T-8?

Benieuwd of de T-8 geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.