TOMRA T8: toonaangevende techniek

De TOMRA T8 emballage-automaat, ook wel flessenautomaat genoemd, is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Met de komst van de T8 maakt TOMRA de technologie die gebruikt wordt in de premium T9 automaat beschikbaar voor winkels met lagere tot middelgrote innamevolumes.

Moeiteloze herkenning

Robuust en neutraal design

Koppeling met TOMRA connect

TOMRA T8 emballage-automaat

Functionaliteiten

Moeiteloze herkenning

De T8 voorziet in een moeiteloze inname van PET-flessen, blikjes, glas en kratten. De automaat bereikt een innamesnelheid tot 40 drankverpakkingen en tot 16 kratten per minuut.

Robuust en neutraal design

De T8 heeft een neutraal ontwerp dat in elke winkelomgeving tot zijn recht komt. De matte afwerking geeft een robuuste uitstraling.

Compatibiliteit

Voor de afvoer van de ingenomen verpakkingen is een backroom-oplossing nodig. De T8 is compatibel met een verzameltafel en EasyPac™ .

Koppeling met TOMRA connect

Koppel de T8 met digitale producten. Zo is het mogelijk om de automaat op afstand te beheren, de uptime te maximaliseren en de klant te verrassen met interactieve mogelijkheden.

Waarom de T8?

TOMRA Flow Technology - OneRing

Veilig en accuraat

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode. Het systeem beschikt over de meest geavanceerde anti-fraude- eigenschappen en biedt zo het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-9 automaat met blikje

Gebruiksvriendelijk

De T8 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel snel met de automaat leert omgaan.

T-8 emballage-automaat (in gebruik)

Beste herkenning

Dankzij TOMRA Flow Technology™ herkent de automaat ingedeukte drankverpakkingen moeiteloos en zonder rotatiestops. De T8 biedt een hoog niveau van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Gepatenteerde technologie

Deze automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van efficiëntie en betrouwbaarheid. Samen met de TOMRA True Vision Technology™ voor kratten biedt de automaat het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

TOMRA True Vision Technology

TOMRA True Vision Technology™

Deze technologie meet en registreert kratten en bierflesjes in de krat op unieke eigenschappen, zonder dat de innamesnelheid in het geding komt. Op deze wijze wordt bijvoorbeeld een onterechte acceptatie en uitbetaling van statiegeldloze bierflesjes voorkomen.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de emballage-automaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten over de T8?