Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48
Emballage icoon

TOMRA EMBALLAGE-AUTOMATEN MET OPSLAG

TOMRA beschikt over verschillende InPac™ emballage-automaten. Deze automaten zijn voorzien van een interne ruimte voor opslag en eventueel compactie. De automaten worden in Nederland vooral gebruikt voor de inname van (drank)verpakkingen zonder statiegeld. Gebruikers kunnen een beloning ontvangen voor het recyclen via de automaat.

InPac™ emballage-automaten zijn vrijstaand. De automaten bieden alle functionaliteit voor het intern sorteren en opslaan van drankverpakkingen, zowel met als zonder compactie.

Het is met de automaten in dit assortiment niet mogelijk om kratten in te nemen. Daarom worden ze vooral toegepast bij winkels en andere organisaties die ervoor kiezen om drankverpakkingen zonder statiegeld – zoals blikjes en kleine PET-flesjes – in te nemen. Een andere toepassing is wanneer er in de winkel geen ruimte is voor een backroom-installatie.

T-90 fles inleveren

DE BESTE TECHNOLOGIE OP DE MARKT

Jarenlange ervaring

Sinds de oprichting in 1972 heeft TOMRA meer dan 45 unieke oplossingen ontwikkeld.

Hoogste uptime

Een automaat moet werken. Vertrouw op de TOMRA-automaten voor de hoogste uptime.

Beschermd tegen fraude

Onze gepatenteerde herkenningstechnologieën helpen statiegeldfraude te voorkomen.

HET ASSORTIMENT

TOMRA biedt de onderstaande InPac™ emballage-automaten aan. De keuze is vooral afhankelijk van het verwachte innamevolume en de specifieke behoeften.

T-63

OPSLAG EN COMPACTIE

De T-63 is een compacteer- en opslagsysteem voor grote en kleine PET-flessen, blikjes of glas. Voor de ingenomen drankverpakkingen zonder statiegeld is het mogelijk om een incentive, zoals een kortingsbon, aan te bieden.

H-10 / H-11

VRIJSTAAND EN INTERACTIEF

Met hun eenvoudige ontwerp zijn de vrijstaande H-10 en H-11 emballage-automaten de juiste keuze voor retailers en andere partijen die een efficiënte oplossing zoeken voor de terugname van beperkte volumes aan drankverpakkingen.

MEER WETEN OVER EMBALLAGE-AUTOMATEN?

Meer weten over onze emballage-automaten? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen graag bij het in kaart brengen van de persoonlijke behoeften en het bepalen van de juiste oplossing voor iedere situatie.