Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48
Emballage icoon

TOMRA VRIJSTAANDE EMBALLAGE-AUTOMATEN

Vrijstaande emballage-automaten bieden alle functionaliteit voor het intern sorteren en opslaan van drankverpakkingen, zowel met als zonder compactie.

Het is met de automaten in dit assortiment niet mogelijk om kratten in te nemen. Daarom worden ze vooral toegepast bij winkels en andere organisaties die ervoor kiezen om drankverpakkingen zonder statiegeld – zoals blikjes en kleine PET-flesjes – in te nemen. Een andere toepassing is wanneer er in de winkel geen ruimte is voor flessen- en krattenafvoer.

T-90 fles inleveren

DE BESTE TECHNOLOGIE OP DE MARKT

Jarenlange ervaring

Sinds de oprichting in 1972 heeft TOMRA meer dan 45 unieke oplossingen ontwikkeld.

Hoogste uptime

Een automaat moet werken. Vertrouw op de TOMRA-automaten voor de hoogste uptime.

Beschermd tegen fraude

Onze gepatenteerde herkenningstechnologieën helpen statiegeldfraude te voorkomen.

HET ASSORTIMENT

TOMRA biedt de onderstaande vrijstaande emballage-automaten aan. De keuze is vooral afhankelijk van het verwachte innamevolume en de specifieke behoeften van de klant.

T-90

VRIJSTAANDE KRACHTPATSER

De T-90 is ontworpen voor winkels die behoefte hebben aan een vrijstaande emballage-automaat met ingebouwde compactie en een hoge opslagcapaciteit. Het is mogelijk om PET-flessen, blikjes en glas in te nemen.

T-70 SINGLE & DUAL

VRIJSTAAND EN COMPACT

De T-70 is ontworpen voor winkels die behoefte hebben aan een vrijstaande emballage-automaat met ingebouwde compactie en een middelgrote opslagcapaciteit. Het is mogelijk om PET-flessen, blikjes en glas in te nemen.

H-10 & H-11

VRIJSTAAND EN INTERACTIEF

Met hun eenvoudige ontwerp zijn de vrijstaande H-10 en H-11 emballage-automaten de juiste keuze voor retailers en andere partijen die een efficiënte oplossing zoeken voor de terugname van beperkte volumes aan drankverpakkingen.

MEER WETEN OVER EMBALLAGE-AUTOMATEN?

Scroll To Top