Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

T-90: VRIJSTAANDE KRACHTPATSER

De T-90 is ontworpen voor winkels die behoefte hebben aan een vrijstaande emballage-automaat met ingebouwde compactie en een hoge opslagcapaciteit. Het is mogelijk om grote en kleine PET-flessen, blikjes en glas in te nemen.

MOEITELOZE HERKENNING

Door de 360-gradenherkenning neemt de T-90 zelfs ingedeukte flessen vloeiend in en beschikt hij over geavanceerde anti-fraude eigenschappen.

HOOGSTE OPSLAGCAPACITEIT

De hoge opslagcapaciteit van de T-90 maakt het mogelijk om een hoog volume aan verpakkingen retour te nemen zonder dat dit resulteert in een arbeidsintensief proces.

T-90 emballage-automaat

EENVOUDIGE WERKING

Touch display met grafische instructies voor het personeel en de klant. Eenvoudige reiniging dankzij het vernieuwde automaatontwerp.

KOPPELING MET TOMRA CONNECT

Door deze online software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van service, beheer en statistieken. Verras ook de klant met de interactieve mogelijkheden via het beeldscherm.

T-9 OneRing

SNEL EN ACCURAAT

Het systeem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode, direct wanneer ze worden ingevoerd. De innovatieve fraudepreventie-techniek zorgt tegelijkertijd voor het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-90 in gebruik

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De heldere instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel makkelijk met de automaat leert omgaan.

T-90 bak legen

HOGE OPSLAG

De T-90 heeft de hoogste opslagcapaciteit in een vrijstaande automaat. De T-90 beschikt over één compactor per materiaaltype en is uit te breiden met een SoftDrop™-container voor een zachte landing van glazen flessen.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

De T-90 is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De T-90 biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

Scroll To Top