Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48
Emballage icoon

TOMRA EMBALLAGE-AUTOMATEN

TOMRA beschikt over een breed assortiment Frond-end emballage-automaten. Er is altijd een automaat beschikbaar die past bij de specifieke situatie in de winkel. Van de kleinste buurtwinkel tot de grootste supermarkt.

Front-end emballage-automaten zijn door een muur geïnstalleerd. De automaat is gericht naar de winkel en erachter staat een backroom-oplossing geïnstalleerd.

De keuze voor de automaat is afhankelijk van de grootte van de winkel, het verwachte innamevolume en de specifieke behoeften. Onze adviseurs helpen graag bij het bepalen van de juiste oplossing.

T-8 emballage-automaat (in gebruik)

DE BESTE TECHNOLOGIE OP DE MARKT

Jarenlange ervaring

Sinds de oprichting in 1972 heeft TOMRA meer dan 45 unieke oplossingen ontwikkeld.

Hoogste uptime

Een automaat moet werken. Vertrouw op de TOMRA-automaten voor de hoogste uptime.

Beschermd tegen fraude

Onze gepatenteerde herkenningstechnologieën helpen statiegeldfraude te voorkomen.

HET ASSORTIMENT

TOMRA biedt de onderstaande vier Front-end emballage-automaten aan, in volgorde van het meest geavanceerde (T-9) tot het meest primaire model (T-705). De keuze is vooral afhankelijk van het verwachte innamevolume en de specifieke behoeften van de klant.

T-9

DE NIEUWE GENERATIE

De T-9 is onze premium emballage-automaat, voorzien van TOMRA Flow Technology™. Het is de eerste automaat ter wereld die beschikt over 360-gradenherkenning van verpakkingen. Maak kennis met de nieuwe standaard voor het komende decennium.

T-8

TOONAANGEVENDE TECHNIEK

De T-8 emballage-automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Met de komst van de T-8 maakt TOMRA de technologie die gebruikt wordt in de premium T-9 automaat beschikbaar voor winkels met lagere tot middelgrote innamevolumes.

T-820

SOLIDE PRESTATIES

De T-820 biedt een snelle en betrouwbare emballage-oplossing. De automaat is voortgebouwd op TOMRA’s gepatenteerde herkenningstechnologieën om een hoog niveau van precisie en veiligheid te garanderen. De Touch-versie is voorzien van een touch display.

T-705

ESSENTIËLE FUNCTIES

De T-705 biedt alle essentiële functies voor een accuraat innameproces. Het is de juiste keuze voor winkels die zoeken naar een betrouwbare automaat die gewoon zijn werk doet. De T-705 beschikt over TOMRA’s gepatenteerde herkenningstechnologieën voor flessen en kratten.

UITBREIDINGEN EMBALLAGE-AUTOMAAT

De emballage-automaten zijn naar wens uit te breiden met de ECO-Walls en Wash & Waste van TOMRA. Het recyclepunt in de winkel groeit zo uit van een enkele automaat tot een complete inzamelwand gericht op een optimale winkelervaring en gebruiksgemak voor de klant.

ECO-WALL

INZAMELWAND

De ECO-Wall is een centraal inzamelsysteem voor diverse recyclebare materialen. Het systeem wordt meestal geplaatst naast de emballage-automaat en is naar eigen wens te ontwerpen. Door meerdere uitvoeringen naast elkaar te plaatsen ontstaat een compleet recyclingstation voor de klant.

WASH & WASTE

GEMAK VOOR DE KLANT

Het recyclepunt in de winkel groeit steeds vaker uit van een enkele emballage-automaat tot een inzamelwand gericht op een optimale winkelervaring en gebruiksgemak voor de klant. Toonbeeld daarvan is de Wash & Waste, een wastafel en afvalbak geheel in stijl van de emballage-automaat.

MEER WETEN OVER EMBALLAGE-AUTOMATEN?

We helpen graag bij het in kaart brengen van de persoonlijke behoeften en het bepalen van de juiste oplossing voor iedere situatie.