INBOUW-AUTOMATEN

Inbouw-automaten worden door een muur geïnstalleerd. De automaat is gericht naar de winkel en erachter staat een backroom-oplossing geïnstalleerd.

 

De keuze voor de automaat is afhankelijk van de grootte van de winkel, het verwachte innamevolume en de specifieke behoeften. Onze adviseurs helpen graag bij het bepalen van de juiste oplossing.

T-9 in gebruik

HET ASSORTIMENT

T-9

PREMIUM AUTOMAAT

De T-9 is onze premium emballage-automaat, voorzien van de 360-graden-cameraherkenningstechnologie genaamd TOMRA Flow Technology™.

+ Inname van PET-flessen, blikjes, glas en kratten
+ Innamesnelheid tot 60 verpakkingen per minuut
+ Innamesnelheid tot 21 kratten per minuut
+ Compatibel met een verzameltafel, EasyPac™ en MultiPac™
+ Leverbaar in iedere gewenste kleur of print

T-8

TOONAANGEVENDE TECHNIEK

Met de komst van de T-8 maakt TOMRA de technologie die gebruikt wordt in de T-9 beschikbaar voor winkels met lagere tot middelgrote innamevolumes.

+ Inname van PET-flessen, blikjes, glas en kratten
+ Innamesnelheid tot 40 verpakkingen per minuut
+ Innamesnelheid tot 16 kratten per minuut
+ Compatibel met een verzameltafel en EasyPac™
+ Standaard design dat in elke omgeving tot zijn recht komt

UITBREIDINGEN

ECO-WALL

INZAMELWAND

De ECO-Wall is een centraal inzamelsysteem voor diverse recyclebare materialen. Het systeem wordt meestal geplaatst naast de emballage-automaat en is naar eigen wens te ontwerpen. Door meerdere uitvoeringen naast elkaar te plaatsen ontstaat een compleet recyclingstation voor de klant.

WASH & WASTE

GEMAK VOOR DE KLANT

Het recyclepunt in de winkel groeit steeds vaker uit van een enkele emballage-automaat tot een inzamelwand gericht op een optimale winkelervaring en gebruiksgemak voor de klant. Toonbeeld daarvan is de Wash & Waste, een wastafel en afvalbak geheel in stijl van de emballage-automaat.

MEER WETEN OVER EMBALLAGE-AUTOMATEN?