Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

INBOUW-AUTOMATEN

Inbouw-automaten zijn door een muur geïnstalleerd. De automaat is gericht naar de winkel en erachter staat een backroom-oplossing geïnstalleerd.

 

De keuze voor de automaat is afhankelijk van de grootte van de winkel, het verwachte innamevolume en de specifieke behoeften. Onze adviseurs helpen graag bij het bepalen van de juiste oplossing.

T-9 in gebruik

HET ASSORTIMENT

T-9

DE NIEUWE GENERATIE

De T-9 is onze premium emballage-automaat, voorzien van TOMRA Flow Technology™. Het is de eerste automaat ter wereld die beschikt over 360-gradenherkenning van verpakkingen. Maak kennis met de nieuwe standaard voor het komende decennium.

T-8

TOONAANGEVENDE TECHNIEK

De T-8 emballage-automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Met de komst van de T-8 maakt TOMRA de technologie die gebruikt wordt in de premium T-9 automaat beschikbaar voor winkels met lagere tot middelgrote innamevolumes.

UITBREIDINGEN EMBALLAGE-AUTOMAAT

ECO-WALL

INZAMELWAND

De ECO-Wall is een centraal inzamelsysteem voor diverse recyclebare materialen. Het systeem wordt meestal geplaatst naast de emballage-automaat en is naar eigen wens te ontwerpen. Door meerdere uitvoeringen naast elkaar te plaatsen ontstaat een compleet recyclingstation voor de klant.

WASH & WASTE

GEMAK VOOR DE KLANT

Het recyclepunt in de winkel groeit steeds vaker uit van een enkele emballage-automaat tot een inzamelwand gericht op een optimale winkelervaring en gebruiksgemak voor de klant. Toonbeeld daarvan is de Wash & Waste, een wastafel en afvalbak geheel in stijl van de emballage-automaat.

MEER WETEN OVER EMBALLAGE-AUTOMATEN?

Scroll To Top