Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

T-705: ESSENTIËLE FUNCTIES

De T-705 biedt alle essentiële functies voor een accuraat innameproces. Het is de juiste keuze voor winkels die zoeken naar een betrouwbare automaat die gewoon zijn werk doet. De T-705 beschikt over TOMRA’s gepatenteerde herkenningstechnologieën voor flessen en kratten.

BETROUWBAAR INNAMEPROCES

Uitgerust met gepatenteerde TOMRA-technologie voor een efficiënt en accuraat innameproces en een uitstekende bescherming tegen fraude.

EENVOUDIGE WERKING

De T-705 is eenvoudig in gebruik en onderhoud. De automaat biedt alle primaire functionaliteiten volgens de bewezen TOMRA-kwaliteit.

T-705 emballage-automaat

GRAFISCHE INTERFACE

De T-705 beschikt over een klein beeldscherm voor gebruiksinstructies en optioneel om aandacht te vragen voor een ingesteld donatieprogramma of een promotiecampagne.*
*Beperkte mogelijkheden

KOPPELING MET TOMRA CONNECT

Door deze online software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van service, beheer en statistieken. Verras ook de klant met de interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de T-705*. 
*Beperkte mogelijkheden

Fles inleveren bij de T-705 emballage-automaat

BETROUWBARE BASIS

De T-705 biedt een betrouwbare emballage-oplossing en een uitstekende bescherming tegen fraude. Met aandacht voor de basis en gebruikmakend van gepatenteerde technologieën voor de herkenning van lege flessen en kratten.

Statiegeldbon uit de T-705 emballage-automaat

EENVOUDIG ONTWERP

De T-705 is één van TOMRA's klassiekers. De automaat is eenvoudig te begrijpen en te gebruiken voor het winkelpersoneel en de klant. De T-705 is gericht op de essentiële functionaliteiten voor een betrouwbaar innameproces. Niets meer, niets minder.

Krat inleveren bij de T-705 emballage-automaat

NEUTRAAL DESIGN

De T-705 emballage-automaat is uitgevoerd in een licht metaalgrijs design en enkel in deze uitvoering leverbaar. Het robuuste ontwerp en de neutrale kleur zorgen ervoor dat de automaat tot zijn recht komt in iedere winkelomgeving. 

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

TOMRA’s emballage-automaten zijn uitgerust met gepatenteerde herkenningstechnologieën. De T-705 beschikt over True Vision™-krattenherkenning en Sure Return™-verpakkingsherkenning. Het is een garantie voor de correcte uitbetaling van statiegeld, de beste bescherming tegen fraude en een snel innameproces voor de klant.

TOMRA Sure Return Technology logo

TOMRA Sure Return Technology™

Het TOMRA Sure Return™-systeem herkent verpakkingen op vorm en optioneel barcode, vergelijkt ze met de database en monitort ze van begin tot eind. Het systeem biedt een accurate herkenning en bescherming tegen frauduleuze innamepogingen.

TOMRA True Vision logo

TOMRA True Vision Technology™

Deze technologie meet en registreert kratten en bierflesjes in de krat op unieke eigenschappen, zonder dat de innamesnelheid in het geding komt. Op deze wijze wordt bijvoorbeeld een onterechte acceptatie en uitbetaling van statiegeldloze bierflesjes voorkomen.

MEER WETEN OVER DE T-705?