Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

T-8: TOONAANGEVENDE TECHNIEK

De T-8 emballage-automaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Met de komst van de T-8 maakt TOMRA de technologie die gebruikt wordt in de premium T-9 automaat beschikbaar voor winkels met lagere tot middelgrote innamevolumes.

MOEITELOZE HERKENNING

Door de 360-gradenherkenning neemt de T-8 zelfs ingedeukte flessen vloeiend in en beschikt hij over geavanceerde anti-fraude eigenschappen.

EENVOUDIGE WERKING

Touch display met grafische instructies voor het personeel en de klant. Eenvoudige reiniging dankzij het vernieuwde automaatontwerp.

T-8 Combi emballage-automaat

ROBUUST EN NEUTRAAL DESIGN

De T-8 heeft een neutraal design dat in elke winkelomgeving tot zijn recht komt. De matte afwerking geeft een robuuste uitstraling.

KOPPELING MET TOMRA CONNECT

Door deze online software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van service, beheer en statistieken. Verras ook de klant met de interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de T-8.

Emballage-inname

VEILIG EN ACCURAAT

Het herkenningssysteem scant flessen in 360-graden op vorm en barcode, voor een vlekkeloos innameproces. De innovatieve fraudepreventie-techniek zorgt voor het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt de integriteit van het recyclingsysteem.

T-9 Reiniging

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Het slimme ontwerp en de intuïtieve gebruikersinterface zijn gericht op een efficiënt gebruik door klanten en het personeel. De handelingen om de machine te reinigen zijn bovendien gemakkelijker dan ooit tevoren. Iedereen kan het.

T-8 emballage-automaat (in gebruik)

UNIEKE HERKENNING

Het verbonden herkenningssysteem van camera’s en sensoren dat iedere ingeleverde en zelfs ingedeukte fles scant op vorm en barcode, maakt rotatie van de fles overbodig. Ook afwijkende verpakkingen qua vorm en materiaal worden moeiteloos herkend.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

De T-8 is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. Samen met de TOMRA True Vision Technology™ voor kratten, biedt de T-8 het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

TOMRA True Vision Technology

TOMRA True Vision Technology™

Deze technologie meet en registreert kratten en bierflesjes in de krat op unieke eigenschappen, zonder dat de innamesnelheid in het geding komt. Op deze wijze wordt bijvoorbeeld een onterechte acceptatie en uitbetaling van statiegeldloze bierflesjes voorkomen.

Scroll To Top