Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

EASYPAC™

EasyPac™ sorteert en compacteert ingenomen verpakkingen. Deze backroomoplossing is gebaseerd op een modulair principe, dat geheel nieuwe en flexibele mogelijkheden biedt. Elk compartiment is een zelfstandig onderdeel met een sorteerunit, compactor en opslag voor één of twee fracties.

EasyPac_change_bin

De EasyPac™ is te plaatsen achter een TOMRA T-8 of T-9 en past door de vele installatiemogelijkheden in iedere ruimte. De backroomoplossing is ideaal voor de sortering en compactie van PET-flessen en blik. Daarnaast kan hij uitgebreid worden met een SoftDrop™ of flessenverzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten.

EasyPac_bottle_small

VLOEIEND

Alle soorten drankverpakkingen worden geaccepteerd door de EasyPac™. De installatie is daarmee klaar voor de toekomst. Opvangbakken legen kan zonder systeemstop wanneer 2 bakken bestemd zijn voor dezelfde fractie.

tomra_easypac

FLEXIBEL

De EasyPac™ kan tot maximaal 6 compartimenten worden uitgebreid.
Het modulaire principe zorgt ervoor dat installatie gemakkelijk uit te breiden is op een later moment. Kortom, een flexibele installatie die overal past.

tomra_easypac display

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De installatie is gemakkelijk in gebruik. Het display geeft met iconen aan wat de huidige status is. Daarnaast is hij snel en eenvoudig te reinigen. Ook zijn er beduidend minder ‘shakedowns’ van de opvangbakken noodzakelijk.

MEER WETEN OVER DE EASYPAC™?

Scroll To Top