EASYPAC™

De EasyPac™ sorteert en compacteert ingenomen drankverpakkingen. De EasyPac™ werkt volgens een modulair principe waarbij elk compartiment een zelfstandig onderdeel vormt met een sorteerunit, compactor en opslagcontainer.

EasyPac_change_bin

De EasyPac™ is ontworpen voor sortering en compactie van PET-flessen en blik. Daarnaast kan het systeem uitgebreid worden met een SoftDrop™ of verzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten.

EasyPac_bottle_small

VLOEIEND

De EasyPac™ beschikt over een herrouteringsfunctie. Opslagcontainers zijn hierdoor te legen zonder systeemstop wanneer twee compartimenten bestemd zijn voor dezelfde fractie. De consument kan ongestoord doorgaan met recyclen.

tomra_easypac

MODULAIR

De EasyPac™ is leverbaar in een veelheid aan opstellingen en met maximaal 6 compartimenten. Het modulaire principe zorgt ervoor dat de installatie is uit te breiden wanneer de situatie daar op een later moment om vraagt.

tomra_easypac display

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De EasyPac™ is gemakkelijk in gebruik. Het display geeft met iconen aan wat de huidige status is. Daarnaast is het systeem eenvoudig te reinigen. Ook is de EasyPac™ geoptimaliseerd voor zo min mogelijk ‘shakedowns’ van opslagcontainers.

MEER WETEN OVER DE EASYPAC™?